Montseny Blat

Weizen Ale

ampolla-montseny-Blat.jpg
  • Consumir a
    4ºC - 6ºC

    Temperatura de consum entre 4º i 6ºC.

  • Maltes
    Pilsen, de blat i caramalt.

    La malta s’obté del procés de “maltejar” un cereal, gràcies al qual, aquest allibera sucre, element imprescindible per a la fermentació.

  • Llúpol
    Perle, fuggles, celeia i saaz.

    De les flors del llúpol se n’extreu la lupulina, aquesta és l’encarregada, entre d’altres coses, de donar el sabor amarg i l’aroma característic de les cerveses.

  • Ingredients
    Altres ingredients importants
    • Aigua del montseny
    • Llevat
Montseny Blat

Montseny Blat

Weizen Ale

(Alc. 4’0%, Grau Plat 9’6, 19 IBU’s)

Estil cerveser: WEIZEN ALE. Cervesa lleugera de blat d’estil alemany. Molt refrescant i aromàtica amb llúpol Saaz. Recrea les Weizen o Waiss Beer alemanyes.

Nota de tast: Combina la frescor del blat amb l’aroma floral del llúpol Saaz. Tot això, juntament amb la seva baixa graduació alcohòlica, la fan una cervesa ideal per l’estiu. Temperatura de consum entre 4º i 6ºC.

Ingredients de la recepta:

  • Aigua del Montseny.
  • Maltes: pilsen, de blat i caramalt.
  • Llúpols: perle, fuggles, celeia i saaz.
  • Llevat.

Altres cerveses de la mateixa família:

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

Idiomes