Montseny Ecolupulus

Íber Ale

ampolla-montseny-Ecolupulus.jpg
  • Consumir a
    4ºC - 8ºC

    Temperatura de consum entre 4º i 8ºC: a una temperatura baixa tenim els sabors i l’amargor del llúpol clarament definits i, a més, resulta molt refrescant.

    La degustació òptima, però, en una cervesa Ale s’aconsegueix per sobre dels 7ºC, quan afloren les textures i sabors que produeix la fermentació del llevat Ale.

  • Maltes
    Pilsen orgànica

    La malta s’obté del procés de “maltejar” un cereal, gràcies al qual, aquest allibera sucre, element imprescindible per a la fermentació.

  • Llúpol
    Sovereign, first gold i pacific gem ecològics.

    De les flors del llúpol se n’extreu la lupulina, aquesta és l’encarregada, entre d’altres coses, de donar el sabor amarg i l’aroma característic de les cerveses.

  • Ingredients
    Altres ingredients importants
    • Aigua del montseny
    • Llevat
Montseny Ecolupulus

Montseny Ecolupulus

Íber Ale

(Alc. 5’4% vol., Grau Plat 12’8, 29 IBU’s)

Estil cerveser: ÍBER ALE. Cervesa rossa d’alta fermentació, molt refrescant i suau. La Ecolupulus està elaborada amb maltes i llúpols procedents de l’agricultura ecològica.

Nota de tast: Bon equilibri entre la dolçor de la malta pilsen i els llúpols utilitzats. El resultat és una cervesa realment suau i refrescant. Temperatura de consum entre 4º i 8ºC.

Ingredients de la recepta:

  • Aigua del Montseny
  • Malta pilsen orgànica.
  • Flor dels llúpols: sovereign, first gold i pacific gem ecològics.
  • Llevat.

Altres cerveses de la mateixa família:

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

Idiomes