Montseny Estival

Session IPA

ampolla-montseny-Estival.jpg
  • Consumir a
    5ºC - 8ºC

    Temperatura de consum entre 5º i 8ºC.

  • Maltes
    Pale ale, biscuit, carapils i carahell.

    La malta s’obté del procés de “maltejar” un cereal, gràcies al qual, aquest allibera sucre, element imprescindible per a la fermentació.

  • Llúpol
    Chinook, mosaic i citra.

    De les flors del llúpol se n’extreu la lupulina, aquesta és l’encarregada, entre d’altres coses, de donar el sabor amarg i l’aroma característic de les cerveses.

  • Ingredients
    Altres ingredients importants
    • Aigua del Montseny
    • Llevat
Montseny Estival

Montseny Estival

Session IPA

(Alc. 3’6% vol., Grau Plat 9, 53 IBU’s)  

Estil cerveser: SESSION IPA. Enamora’t de la frescor del llúpol i gaudeix d’una cervesa lleugera. Llúpols Mosaic i Citra.

Nota de tast: Versió de les IPA americanes amb només 3’6 graus d’alcohol. El resultat és una cervesa refrescant, lleugera, floral i cítrica. Pensada per l’època estival, amb tot el caràcter dels llúpols Mosaic i Citra. Temperatura de consum entre 5º i 8ºC.

Ingredients de la recepta:

  • Aigua del Montseny.
  • Maltes: pale ale, biscuit, carapils i carahell.
  • Llúpols: chinook, mosaic i citra.
  • Llevat.

Altres cerveses de la mateixa família:

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

Idiomes