Montseny Florale

Flower Saison

ampolla-montseny-Hivernale.jpg
  • Consumir a
    4ºC - 8ºC

    Temperatura de consum entre 4º i 8ºC.

  • Maltes
    Pilsen, de blat i Munich I.

    La malta s’obté del procés de “maltejar” un cereal, gràcies al qual, aquest allibera sucre, element imprescindible per a la fermentació.

  • Llúpol
    Challenger, Saaz, Sorachi Ace i Citra

    De les flors del llúpol se n’extreu la lupulina, aquesta és l’encarregada, entre d’altres coses, de donar el sabor amarg i l’aroma característic de les cerveses.

  • Ingredients
    Altres ingredients importants
    • Aigua del Montseny
    • Llevat.
    • Llúpol
    • Hibisc
    • Rosa
montseny-Florale

Montseny Florale

Flower Saison

(Alc. 6’2% vol., Grau Plat 13’00, 24 IBU’s)  

Estil cerveser: FLOWER SAISON. Estil tradicional belga que s’elaborava a les granges per ser consumida durant els mesos de treball al camp.

Nota de tast: Cervesa lleugera i seca amb aromes cítrics de llúpol i un toc floral de ROSA i HIBISC. Temperatura de consum entre 4º i 8ºC.

Ingredients de la recepta:

  • Aigua del Montseny
  • Llevat.
  • Malta pilsen, de blat i Munich I.
  • Llúpol Challenger, Saaz, Sorachi Ace i Citra.
  • Hibisc.
  • Rosa.

Altres cerveses de la mateixa família:

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

Idiomes