Montseny Hivernale

Christmas Ale

ampolla-montseny-Hivernale.jpg
  • Consumir a
    6ºC - 10ºC

    Temperatura de consum entre 6º i 10ºC.

  • Maltes
    Pale ale, àmbar, chocolat, cafè, crystal i caramalt.

    La malta s’obté del procés de “maltejar” un cereal, gràcies al qual, aquest allibera sucre, element imprescindible per a la fermentació.

  • Llúpol
    Challenger, east kent goldings, northern brewer i celeia.

    De les flors del llúpol se n’extreu la lupulina, aquesta és l’encarregada, entre d’altres coses, de donar el sabor amarg i l’aroma característic de les cerveses.

  • Ingredients
    Altres ingredients importants
    • Aigua del Montseny
    • Llevat
    • Cereals: ordi torrat.
    • Espècia: anís estrellat.
Montseny Hivernale

Montseny Hivernale

Christmas Ale

(Alc. 7’0% vol., Grau Plat 16’75, 31 IBU’s)  

Estil cerveser: CHRISTMAS ALE. Cervesa d’alta fermentació elaborada amb una recepta d’hivern, amb un toc especiat.

Nota de tast: Al gust d’aquesta cervesa s’hi  combinen les amargors de les maltes torrades amb notes dolces de l’anís estrellat, donant lloc a una cervesa càlida i reconfortant. Cervesa amb complexitat de sabors, per a prendre sola o  després dels àpats amb dolços de postres. Temperatura de consum entre 6º i 10ºC.

Ingredients de la recepta:

  • Aigua del Montseny
  • Maltes: pale ale, àmbar, chocolat, cafè, crystal i caramalt.
  • Cereals: ordi torrat.
  • Flor dels llúpols:  challenger, east kent goldings, northern brewer i celeia.
  • Llevat.
  • Espècia: anís estrellat.

Altres cerveses de la mateixa família:

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

Idiomes