Montseny Malta

Pale Ale

SENSE GLUTEN
Cervesa apta per a celíacs i intolerants al gluten.
ampolla-montseny-Malta-2017.jpg
  • Consumir a
    +7ºC

    Temperatura de consum entre 6º i 10ºC, si bé la degustació òptima s’aconsegueix per sobre dels 7ºC, quan afloren les textures i sabors de les cerveses Ale.

  • Maltes
    Pale ale, crystal i cafè.

    La malta s’obté del procés de “maltejar” un cereal, gràcies al qual, aquest allibera sucre, element imprescindible per a la fermentació.

  • Llúpol
    Challenger, east kent goldings i fuggles.

    De les flors del llúpol se n’extreu la lupulina, aquesta és l’encarregada, entre d’altres coses, de donar el sabor amarg i l’aroma característic de les cerveses.

  • Ingredients
    Altres ingredients importants
    • Aigua del montseny
    • Llevat
montseny-Malta-2017

Montseny Malta

Pale Ale

(Alc. 5’1% vol., Grau Plat 12, 24 IBU’s)

Estil cerveser: PALE ALE. Cervesa d’alta fermentació a l’estil tradicional anglès.

Nota de tast: Amb molt cos i de color torrat, per gaudir d’un sabor intens. Temperatura de consum entre 6º i 10ºC, si bé la degustació òptima s’aconsegueix per sobre dels 7ºC, quan afloren les textures i sabors de les cerveses Ale.

Ingredients de la recepta:

  • Aigua del Montseny
  • Maltes: pale ale, crystal i cafè.
  • Flor dels llúpols: challenger, east kent goldings i fuggles.
  • Llevat.

Altres cerveses de la mateixa família:

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

Idiomes