Montseny Negra

Stout Ale

ampolla-montseny-Negra.jpg
  • Consumir a
    +7ºC

    Temperatura de consum entre 6º i 10ºC, si bé la degustació òptima s’aconsegueix per sobre dels 7ºC, quan afloren les textures i sabors de les cerveses Ale.

  • Maltes
    Pale ale, chocolat, cafè, crystal, caramalt i black.

    La malta s’obté del procés de “maltejar” un cereal, gràcies al qual, aquest allibera sucre, element imprescindible per a la fermentació.

  • Llúpol
    Northern brewer i fuggles.

    De les flors del llúpol se n’extreu la lupulina, aquesta és l’encarregada, entre d’altres coses, de donar el sabor amarg i l’aroma característic de les cerveses.

  • Ingredients
    Altres ingredients importants
    • Aigua del montseny
    • Llevat
    • Cereals: ordi torrat, flocs d’ordi, de blat, de civada i de sègol.
Montseny Negra

Montseny Negra

Stout Ale

(Alc. 5’2% vol., Grau Plat 12’2, 35 IBU’s)

Estil cerveser: STOUT ALE. Cervesa negra elaborada segons la tradició irlandesa d’alta fermentació, amb quatre cereals: ordi, blat, civada i sègol. És l’estil mundialment conegut per la marca Guiness però en el seu estat natural (sense filtrar ni pasteuritzar), és l’anomenada Real Ale.

Nota de tast: Combina la complexitat de sabors torrats amb la suavitat dels cereals, per donar lloc a una cervesa nutritiva i regeneradora. Temperatura de consum entre 6º i 10ºC, si bé la degustació òptima s’aconsegueix per sobre dels 7ºC, quan afloren les textures i sabors de les cerveses Ale.

Ingredients de la recepta:

  • Aigua del Montseny
  • Maltes: pale ale, chocolat, cafè, crystal, caramalt i black.
  • Cereals: ordi torrat, flocs d’ordi, de blat, de civada i de sègol.
  • Flor dels llúpols: northern brewer i fuggles.
  • Llevat.

Altres cerveses de la mateixa família:

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

Idiomes