Montseny Estival

Session IPA

ampolla-montseny-Estival.jpg
  • Consume on
    5ºC - 8ºC

    Serving temperature between 4º and 6ºC.

  • Malts
    Pale ale, biscuit, carapils i carahell.

    The malt is obtained from the process of “malting” a cereal, thanks to which it releases sugar, essential element for fermentation.

  • Hop
    Chinook, mosaic i citra.

    Flowers hop lupulin is extracted, it is responsible, among other things, to give the bitter taste and characteristic aroma of beer.

  • Ingredients
    Other important ingredients
    • Water from Montseny
    • Yeast
montseny-Estival

Montseny Estival

Session IPA

(Alc. 3’6% vol., Grau Plat 9, 53 IBU’s)  

Estil cerveser: SESSION IPA. Enamora’t de la frescor del llúpol i gaudeix d’una cervesa lleugera. Llúpols Mosaic i Citra.

Nota de tast: Versió de les IPA americanes amb només 3’6 graus d’alcohol. El resultat és una cervesa refrescant, lleugera, floral i cítrica. Pensada per l’època estival, amb tot el caràcter dels llúpols Mosaic i Citra. Temperatura de consum entre 5º i 8ºC.

Ingredients de la recepta:

  • Aigua del Montseny.
  • Maltes: pale ale, biscuit, carapils i carahell.
  • Llúpols: chinook, mosaic i citra.
  • Llevat.

Other beers from the same family:

Would you like to sell it in your establishment?

Available in bottles and barrels

Would you like to sell it in your establishment?

Available in bottles and barrels

Languages