Montseny Castanya

Imperial Brown Ale

ampolla-montseny-Castanya.jpg
  • Consumir a
    8ºC - 12ºC

    Temperatura de consum entre 8º i 12ºC.

  • Maltes
    Pale ale, chocolat, crystal, caraaroma i malta fumada.

    La malta s’obté del procés de “maltejar” un cereal, gràcies al qual, aquest allibera sucre, element imprescindible per a la fermentació.

  • Llúpol
    Challenger, northern brewer i ek goldings.

    De les flors del llúpol se n’extreu la lupulina, aquesta és l’encarregada, entre d’altres coses, de donar el sabor amarg i l’aroma característic de les cerveses.

  • Ingredients
    Altres ingredients importants
    • Aigua del Montseny.
    • Castanya del “Pujol de Muntanya” de Viladrau.
    • Llevat.
Montseny-Mala-Vida-Castanya

Montseny Castanya

Imperial Brown Ale

(Alc. 7’8% vol., Grau Plat 19’0, 26 IBU’s)  

Estil cerveser: IMPERIAL BROWN ALE. Cervesa d’alta fermentació elaborada amb un 75% de malta d’ordi i un 25% de castanya del “Pujol de Muntanya” de Viladrau.

Nota de tast: D’aparença elegant, d’un color ambre opac que esdevé brillant a contrallum, amb una corona de crema densa i persistent. Aroma on apareix la castanya, sota un fons de fum i maltes torrades. En boca hi guanya la dolçor i la calidesa de l’alcohol, amb el matís de la castanya. Temperatura de consum entre 8º i 12ºC.

Ingredients de la recepta:

  • Aigua del Montseny.
  • Castanya de Viladrau.
  • Maltes: pale ale, chocolat, crystal, caraaroma i malta fumada.
  • Llúpols: challenger, northern brewer i ek goldings.
  • Llevat.

Altres cerveses de la mateixa família:

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

Idiomas