Historia de la Cervesa del Montseny

  • Historia02-320x200
    Historia03-320x200

    Compartiendo la afición de hacer buena cerveza y una voluntad de aproximar esta bebida a todos los públicos, en el 2007 un grupo de amigos se asocian y constituyen la Companyia Cervesera del Montseny: una microcervecería situada a los pies del Montseny que tiene como objetivo elaborar cerveza de la mejor calidad posible, y que podemos considerar artesana por su método de elaboración, integral por los ingredientes utilizados y natural por el sistema de envasado.

    Para llevar a cabo sus objetivos, la CCM aprovecha que la microcervecería inglesa Wolf Brewery se vende su maquinaria para comprarle y poder iniciar así su propia producción de cerveza en Catalunya.

  • Un año después de la constitución de la CCM y siguiendo elaborando con éxito las cuatro variedades de cerveza, una de ellas, la +Negra recibe el premio a la Cerveza del Año en la Feria de Jafre. Un reconocimiento que hace crecer las ventas y posicionarla CCM como microcervecería de referencia en Catalunya.

    553383_419995121359884_1795688447_n
    Historia06
  • cambra-comerc
    crit

    Con seis cervezas en el mercado y con una capacidad comercial incrementada, la CCM es galardonada por la Cambra de Comerç como empresa emprendedora. Se destaca su capacidad de aportar conocimiento en un mercado como es el de la cerveza y de introducir cervezas catalanas, artesanas y de calidad en un tiempo récord.

  • La CCM se adhiere a diversas asociaciones de la comarca como son la “Xarxa d’Agroturisme d’Osona”, la “Associació de pagesos, artesans i oficis de boca Osona Terra” y la “Associació d’Empresaris Turístics del Montseny”.

    ecolupulus
    innovacat
    empresaris-turistics-montseny
    inversio
  • renovacio-marca

    En el 2011, la CCM participa en el Fórum Gastronómico de Girona a través de Osona Terra. El estante de la asociación tiene una gran aceptación mediática al ser una asociación de payeses, artesanos y oficios de boca de calidad de la comarca de Osona y que, juntos, presentan productos de primera categoría.

  • La Companyia Cervesera del Montseny celebra el seu 5è aniversari el 14 de juliol de 2012, amb una jornada de portes obertes a la seva seu a Sant Miquel de Balenyà. La celebració es completa amb un festival de música amb grups com els Strombers o Malakaton. A més a més durant l’any 2012, la Companyia Cervesera del Montseny consolida la seva participació en iniciatives de caire cultural i esportiu de forma altruista per potenciar la comarca que l’ha fet créixer i evolucionar. També continua formant part de fires, festes populars i actes on destaquin els productes artesanals.

    espuma-logo
  • Historia-IPA

    Al juliol de 2013, l’especialitat de la Cervesa del Montseny Aniversari d’estil Indian Pale Ale, és premiada a la Segona Fira del Poblenou de cerveses artesanes per votació popular, on aconsegueix el primer premi del públic, un reconeixement important dins del sector. Amb tan sols un any de vida, aquesta cervesa d’estil Indian Pale Ale està aconseguint una gran reputació.

  • L’any 2014 Cervesa del Montseny sorprèn amb una nova varietat de cervesa anomenada “Castanya”. Aquesta nova creació està elaborada amb un 75% de malta d’ordi i un 25% de castanya del “Pujol de Muntanya” de Viladrau. D’aquesta manera, la Montseny “Castanya” es converteix en una de les varietats de temporada, juntament amb l’Hivernale i la Malta Cuveé.

    historia-castanya
  • malesvides

    El mestre cerveser Jordi Llebaria elabora a principis de 2015 una nova recepta: la Montseny Mala Vida. Es tracta d’una cervesa que sorprèn per la seva contundència en sabor com és propi del seu estil: una Imperial Stout, que es caracteritza per la seva complexitat en les maltes. En aquest cas, la Mala Vida té 11° d’alcohol i està pensada per a paladars que busquen sensacions extremes. Durant el mateix any, la Montseny Mala Vida es multiplica i a partir de la recepta original es creen 3 especialitats més: una envellida en bóta de bourbon, una altra envellida en bóta de brandi i una de molt addictiva amb xili. Són cerveses especialment indicades per l’exportació que també es podran trobar a les millors botigues especialitzades del país.

  • MILLOR CERVESERA 02

    En el marco del Barcelona Beer Festival, la Compañía Cervecera del Montseny gana el premio a la Mejor Cervecera del Año en la 1ª edición del concurso Barcelona Beer Challenge, la primera y más importante competición de España de cervezas artesanas.

  • Compartint afició per fer bona cervesa i una voluntat d’apropar aquesta beguda a tots els públics, al 2007 un grup d’amics s’associen i constitueixen la Companyia Cervesera del Montseny: una microcerveseria situada als peus del Montseny que té com a objectiu elaborar cervesa de la millor qualitat possible, i que podem considerar artesana pel mètode d’elaboració, integral pels ingredients utilitzats i natural pel sistema d’envasar. Per dur a terme els seus objectius, s’aprofita que la microcerveseria anglesa Wolf Brewery es ven la seva maquinària per a comprar-li i poder començar així la seva pròpia producció de cervesa a Catalunya.

    Historia02-320x200
    Historia03-320x200
  • Un any després de la constitució de la companyia cervesera i seguint elaborant amb èxit les quatre varietats de cervesa, la +Negra rep el premi a la Cervesa de l’Any a la Fira de Jafre. Un reconeixement que fa créixer les vendes i posicionar la Cervesa del Montseny com a microcerveseria de referència a Catalunya.

    553383_419995121359884_1795688447_n
    Historia06
  • Amb sis cerveses al mercat i amb una capacitat comercial incrementada, la Companyia Cervesera del Montseny és guardonada per la Cambra de Comerç com a empresa emprenedora. Se’n destaca la seva capacitat d’aportar coneixement en un mercat com és el de la cervesa i d’introduir-hi cerveses catalanes, artesanes i de qualitat en un temps rècord.

    cambra-comerc
    crit
  • Cervesa del Montseny s’adhereix a diverses associacions de la comarca com és la Xarxa d’Agroturisme d’Osona, l’Associació de pagesos, artesans i oficis de boca Osona Terra i a l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny.

    ecolupulus
    innovacat
    empresaris-turistics-montseny
    inversio
  • En el 2011, la Companyia Cervesera del Montseny participa en el Fòrum Gastronòmic de Girona a través d’Osona Terra. L’estand de l’associació té una gran rebuda mediàtica al ser una associació de pagesos, artesans i oficis de boca de qualitat de la comarca d’Osona i que, junts, presenten productes de primera categoria.

    renovacio-marca
  • La Companyia Cervesera del Montseny celebra el seu 5è aniversari el 14 de juliol de 2012, amb una jornada de portes obertes a la seva seu a Sant Miquel de Balenyà. La celebració es completa amb un festival de música amb grups com els Strombers o Malakaton. A més a més durant l’any 2012, la Companyia Cervesera del Montseny consolida la seva participació en iniciatives de caire cultural i esportiu de forma altruista per potenciar la comarca que l’ha fet créixer i evolucionar. També continua formant part de fires, festes populars i actes on destaquin els productes artesanals.

    espuma-logo
  • Al juliol de 2013, l’especialitat de la Cervesa del Montseny Aniversari d’estil Indian Pale Ale, és premiada a la Segona Fira del Poblenou de cerveses artesanes per votació popular, on aconsegueix el primer premi del públic, un reconeixement important dins del sector. Amb tan sols un any de vida, aquesta cervesa d’estil Indian Pale Ale està aconseguint una gran reputació.

    Historia-IPA
  • L’any 2014 Cervesa del Montseny sorprèn amb una nova varietat de cervesa anomenada “Castanya”. Aquesta nova creació està elaborada amb un 75% de malta d’ordi i un 25% de castanya del “Pujol de Muntanya” de Viladrau. D’aquesta manera, la Montseny “Castanya” es converteix en una de les varietats de temporada, juntament amb l’Hivernale i la Malta Cuveé.

    historia-castanya
  • malesvides

    El mestre cerveser Jordi Llebaria elabora a principis de 2015 una nova recepta: la Montseny Mala Vida. Es tracta d’una cervesa que sorprèn per la seva contundència en sabor com és propi del seu estil: una Imperial Stout, que es caracteritza per la seva complexitat en les maltes. En aquest cas, la Mala Vida té 11° d’alcohol i està pensada per a paladars que busquen sensacions extremes. Durant el mateix any, la Montseny Mala Vida es multiplica i a partir de la recepta original es creen 3 especialitats més: una envellida en bóta de bourbon, una altra envellida en bóta de brandi i una de molt addictiva amb xili. Són cerveses especialment indicades per l’exportació que també es podran trobar a les millors botigues especialitzades del país.

  • MILLOR CERVESERA 02

    En el marco del Barcelona Beer Festival, la Compañía Cervecera del Montseny gana el premio a la Mejor Cervecera del Año en la 1ª edición del concurso Barcelona Beer Challenge, la primera y más importante competición de España de cervezas artesanas.

Idiomas