ARRIBA EL CONCURS DE L’ESTIU: MONTSENY CRAFT SCHOOL

Aquest estiu, Cervesa del Montseny ha preparat un concurs especialment fet pels experts cervesers. Així, tots els nostres fans es convertiran en mestres artesans de la cervesa, perquè els formarem en l’art de l’artesania: L’artesania de la cervesa. Si saps que és el lupulus, d’on provenen totes les varietats ‘Montseny’ i quina maquinària es necessita per fabricar cervesa artesana, aquest serà el teu concurs!

Bemvinguts a la Montseny Craft School

Tornem a l’escola

Aquest juliol i agost tornarem a l’escola, on comencem el curs d’estiu de cervesa artesana. Un curs que és un concurs, on a més de guanyar premis, els fans de Facebook aprendran més sobre les curiositats de la seva producció.

Cada setmana des d’inicis de juliol fins a finals d’agost hi haurà una pregunta sobre l’artesania de la cervesa a Facebook, on donarem 3 possibles respostes i entre tots els acertants es sortejarà un gran premi: una caixa de 16 cerveses artesanes Montseny cada setmana.

Un estiu ple de premis

Amb aquest nou concurs que durarà tot l’estiu tenim un objectiu clar: apropar els detalls d’un mestre cerveser a tots els amants de la cervesa artesana per fer que se la sentin seva, que l’entenguin millor que qualsevol altra persona. Farem del mur de Facebook una pissarra on aprendre més coses sobre la cervesa artesana amb premis en joc.

Participa! Estigues atent al nostre Facebook, segueix-nos, aprèn de cervesa artesana, tria una resposta i guanya montsenys!

I aquí les preguntes amb les seves respostes:

  1. Quin és el cereal cerveser per excel·lència?
    L’ordi
  2. En que consisteix el maltejat del cereal?
    En fer germinar i torrar el cereal
  3. Quin nom rep la màquina amb la que s’elabora el most cerveser?
    Brewhouse
  4. Per què s’utilitza el Whirpool?
    Per separar el most de les parts sòlides
  5. Quines son les característiques d’una fermentació Ale?
    Fermentació a alta temperatura, la fermentació comença a la part superior dels tancs de fermentació
  6. Quines son les característiques d’una fermentació Lager?
    Fermentació a baixa temperatura, la fermentació comença a l’inferior dels tancs de fermentació
  7. Què ens indiquen els IBU’s d’una cervesa?
    El grau d’amargor d’una cervesa
  8. Què s’entén per una cervesa d’estil IPA?
    Una cervesa d’alta fermentació amb força presència de llúpol

Moltes gràcies a tots i a totes els qui heu anat participant aquests dies al Facebook, han sigut molts comentaris i moltes cerveses regalades. Esperem hagi servit per saber més sobre la nostra professió, l’elaboració de cervesa artesana. Som artesans.

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes