ARRIBA LA BONA VIDA! -INNOCENTADA-

Durant el 2015, Cervesa del Montseny va sorprendre els amants de la cervesa artesana amb la creació d’una nova varietat: la Mala Vida. A causa de l’èxit d’aquesta nova varietat van sorgir les 3 especialitats de la Mala Vida: la Bourbon, la Brandy i la Chili. I aquest 2016 continuarem innovant amb la creació de la nostra primera varietat baixa en alcohol: La Montseny Bona Vida.

MONTSENY Bona vida

La Bona Vida és una cervesa baixa en alcohol del tipus Ale amb un 0,5% d’alcohol per volum, i que, per tant, s’engloba dins la categoria de cerveses lliures d’alcohol. El mestre cerveser de la Companyia Cervesera del Montseny, Jordi Llebaria, reconeixent una demanda en el mercat per tenir una cervesa artesana ‘light’, ha elaborat aquesta nova recepta, fruit d’anys de feina, estudi i dedicació. Trobar la fórmula d’una cervesa artesana baixa en alcohol ha sigut difícil: en el darrer filtratge de la cervesa, s’hi ha afegit anhídrid carbònic, obtenint una cervesa d’un contingut alcohòlic molt reduït, però sense perdre el gust i l’aroma.
La Montseny Bona Vida es converteix en la nostra varietat amb menys alcohol i més baixa en aportació de calories comparada amb una cervesa artesana convencional. Si la Mala Vida té 11° d’alcohol i està pensada per a paladars que busquen sensacions extremes, la Bona Vida busca tot el contrari, que gent que no hagi trobat el gust per la cervesa artesana, s’endinsi en aquest món. Cervesa del Montseny fa una aposta clara per productes més exclusius destinats a mercats minoritaris però alhora molt exigents. Aviat podreu trobar la Montseny Bona Vida als millors bars i cellers!

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes