ARRIBEN LES MONTSENYS D’EDICIÓ LIMITADA!

A Cervesa del Montseny som molt amants de la Cervesa Artesana i ens agraden tots els estils. Per això, sempre volem recrear diferents estils cervesers en forma d’edició limitada. Potser són estils que no tindrien cabuda de forma permanent al nostre catàleg, però hem pensat en les edicions limitades.

Per aquesta primera sèrie limitada en Jordi Llebaria, el Mestre Cerveser del Montseny, ha programat l’elaboració de tres estils diferents: una DOBLE IPA, una BERLINER WEISS i una BARLEY WINE.

Per fer les etiquetes d’aquesta primera sèrie que comptarà amb tres varietats noves hem utilitzat il·lustracions d’IVAN BRAVO creades expressament per l’ocasió. En properes sèries volem treballar amb altres il·lustradors.

La Doble IPA

La primera ‘Montseny’ d’edició limitada que surt al mercat és la MONTSENY DOBLE IPA. Les Doble IPA, també anomenades Imperial IPA, són una versió més llupolitzada, més alcohòlica i més contundent que les IPA. L’aroma i el gust són de llúpol amb una gran varietat de tocs resinosos, d’herbes, afruitats… Totes les versions s’elaboren utilitzant Dry Hopping, i algunes són molt amargues i en molts casos aquesta amargor és persistent en boca.

On trobar-les?

Les 3 varietats limitades aniran sortint al mercat paulatinament. Aquestes edicions limitades es vendran a bars i cellers especialitzats, principalment de Barcelona ciutat.

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes