Banys de cervesa a la Companyia Cervesera del Montseny -Innocentada-

Ens plau comincar que a partir del proper Febrer, la Companyia Cervesera del Montseny oferirà una nova activitat pels seus clients i visitants de les Visites i Tasts. Es tracta dels populars banys de cervesa, molt frequentats en països com ara Àustria, Alemanya i Rep. Txeca.

Foto arxiu: Indio.com.mx

Amb un afany més de voler innovar i aportar valor, Cervesa del Montseny es desmarca oferint aquest servei inèdit al nostre país.

Com bé sabeu, la cervesa és una beguda amb moltes propietats benèfiques per a l’ésser humà, de tal manera que si bebent-la ja és bona, banyar-s’hi en ella tambe ha de ser bò. El concepte parteix de les propietats terapèutiques de la cervesa, ja que entre altres coses, harmonitza l’organisme, descansa la ment i afavoreix la relaxació, a més d’augmentar les defenses del cos.

Aquest nou servei de la Cervesa del Montseny es podrà dur a terme a partir del Febrer de 2014 doncs actualment encara s’està treballant amb les instal·lacions de les piscines.

Amb un preu de 20€ per persona (1h), es podrà contractar per separat o bé incloent-lo en un pack de Visita i Tast, per un mòdic preu de 30€.

El concepte #momentmontseny cobrarà més força amb aquesta nova experiència cervesera…t’atreviràs a viure-la?

Anirem informant….  🙂

 

-INNOCENTADA- (En motiu al 28 de Desembre de 2013)

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes