Barcelona Beer Festival 2019 – Cervesa del Montseny

Barcelona Beer Festival 2019

Cerdà tenia un pla

Ja tornem a tenir aquí un dels festivals cervesers més grans d’Europa, el cap de setmana del 15, 16 i 17 de març torna el Barcelona Beer Festival, i com no podia ser d’una altra manera Cervesa del Montseny hi serem molt presents.

Com ja sabeu el BBF és un espai de trobada de tot el sector cerveser tant nacional com internacional, però també una oportunitat per a tots aquells amants de la cervesa que vulguin provar cerveses vingudes de tot el món. En concret, aquest any hi haurà més de 600 cerveses diferents distribuïdes en un total de 121 aixetes. Una d’aquestes aixetes, l’aixeta número 67, estarà destinada exclusivament a Cervesa del Montseny i en aquesta edició hi podreu trobar durant tot el cap de setmana la “Mala Vida Brandy, l “American Barley Wine i la “Montseny Lager”, que presentarem en exclusiva durant el festival.

Però el BBF és molt més que això. Dins del festival hi podreu trobar des de menjar de tot tipus fins a concerts de música en directe, passant per tot un seguit d’activitats relacionades amb el món de la cervesa. Dins d’aquest programa d’activitats cal destacar un taller de cuina amb cervesa dirigit per en Bernat Plana, l’antic cap de R+D del Celler de Can Roca, un tast comentat de cerveses BrewDog amb la presencia d’un dels fundadors de la cervesera escocesa, i també un Live-Tasting de cerveseres catalanes amb la presencia de La Pirata, Edge Brewing, Guineu i Cervesa del Montseny.


4a edició del concurs Barcelona Beer Challenge

De la mateixa manera també torna el Barcelona Beer Challenge, concurs internacional amb més de 1.100 cerveses inscrites i que seran valorades per jutges certificats vinguts de vuit països diferents. La cervesera que obtingui el major nombre de premis rebrà el títol de Millor Cervesera del certamen, títol el qual ens vàrem adjudicar Cervesa del Montseny en l’edició de l’any 2016.

Entrevista al nostre mestre cerveser, Jordi Llebaria

La revista del festival, Factoria de Cerveza, ha entrevistat al nostre mestre cerveser Jordi Llebaria per parlar dels premis obtinguts al Barcelona Beer Challenge al 2016. Una petita entrevista que que consta de dues úniques preguntes:

1- Què va suposar per a Cervesa del Montseny el premi a la millor cervesera del BB Challenge?

2- Quina repercussió va obtenir aquest guardó en la vostra feina durant els mesos posteriors?

(Adjuntem respostes del Jordi, en Castellà):

*** Aquesta entrevista i molta més informació sobre el Festival la pots trobar en aquest document de Factoria de Cerveza. ***

Hops & Hopes

Com cada any, els organitzadors del Festival presentaran la cervesa solidaria Hops & Hopes elaborada a Ales Agullons. Aquest any, la recepta d’aquesta cervesa incorpora llúpols de Lupulina cultivats a Girona i tots els seus beneficis aniran destinats al projecte Conquistando Escalones, una associació que es centra en cercar fons per a la investigació d’una malaltia rara anomenada Distròfia Muscular de Cintures LGMD-1F.


Per més informació sobre el Bercelona Beer Festival i per a la compra d’entrades, visiteu la seva web (www.barcelonabeerfestival.com) o dirigiu-vos a les taquilles del recinte del festival a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat (Carrer de Barcelona 2, 08901 Hospitalet de Llobregat).

Ens veiem a una nova edició del Barcelona Beer Festival!

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes