Barcelona Beer Festival 8, 9 i 10 de Març

Després de l’èxit de la primera edició de l’any passat, torna el Barcelona Beer Festival el 8, 9 i 10 de març a la Cúpula Las Arenas.

BBF apropa la cervesa artesana al gran públic amb una barra de 50 tiradors per poder tasar gran varietat de cerveses (enguany seran 300 que aniran rotant). Seran cerveses de casa i de foraen format barril.

Cervesa del Montseny com no, aquest any també hi hem volgut participar amb 3 de les nostres varietats:

Montseny “Lupulus”

Cervesa del Montseny varietat Lupulus
Montseny "Lupulus"
(Alc.5’4%vol.) Estil cerveser: ÍBER ALE. Cervesa rossa d’alta fermentació adaptada a l’estil del nostre país. Amb aquesta cervesa recuperem l’alta fermentació tradicional dels nostres avantpassats ibers. La recepta incorpora maltes i llúpols emprats en l’elaboració de les cerveses de gran consum d’estil Pilsen (de baixa fermentació), o de la família de les Lager.

Montseny “Aniversari”

Montseny "Aniversari"
(Alc.6,4%vol.) Estil cerveser Indian Pale Ale IPA. Cervesa forta d’alta fermentació, elevat grau i amargor. És una versió de la Pale Ale anglesa que s’exportava a l’Índia en l’època colonial.

 

 

 

 

Montseny “Malta Cuvée”

(Alc.5’1% vol.) Estil cerveser: BARREL AGED PALE ALE. Cervesa d’alta fermentació envellida en barril de roure durant un any. Durant la maduració la

cervesa s’impregna del gust de la fusta i incorpora aquest sabor càlid.

.

.

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes