Cervesa del Montseny elabora la primera Cervesa d’Abadia Trapista de Catalunya

La cervesa s’elabora en el reconstituït monestir de Sant Segimon del Montseny.

Les cerveses trapistes o trapenques són cerveses elaborades com les d’abadia, però reben aquesta denominació en ser elaborades en monestirs trapencs, encara que només es fabricava cervesa en set dels 171 monestirs.  A partir d’aquest any 2012, són vuit els monestirs on es fabrica aquesta particular cervesa.

Aquestes cerveses són generalment tèrboles, d’alta fermentació i han estat preparades respectant els criteris definits per l’Associació Trapista Internacional.

El Mestre Cerveser de la Companyia Cervesera del Montseny, per tal d’elaborar una cervesa d’aquestes característiques ha fet cursos accelerats de teologia, s’ha tornat addicte al ioga i ha demanat poder formar part de l’ordre trapense, l’ordre Cistercenc de l’Estricta Observança.

La nova cervesa elaborada per la Companyia Cervesera del Montseny portarà el logo “Authentic trappist product”.

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes