CERVESA DEL MONTSENY I LA CAMPANYA ‘ARTEFANS’

A la Companyia Cervesera del Montseny treballem cada dia i seguirem treballant per l’elaboració, estudi i difusió de la cervesa artesana que tant ens estimem. A tots els treballadors ens apassiona tant la cervesa artesana, que ens agraden les varietats d’altres cerveceres que fan cervesa artesana de gran qualitat. Cerveses com la Marina, la Calavera, la Pirata i moltes d’altres marques són per nosaltres unes cerveses que admirem, bevem i seguirem tastant sempre, perquè en la diversitat hi ha el gust.

Actualment hem col·laborat de manera puntual amb la darrera campanya de l’empresa Moritz. En aquesta campanya anomenada ‘Artefans‘ s’utilitza la marca i la imatge de Cervesa del Montseny dient que a la gent de Moritz també els hi agrada la Cervesa del Montseny. Per contrapartida, Moritz ha inclòs una cervesa del Montseny dins dels packs de cervesa Moritz, una magnífica idea per expandir i fer conèixer la cervesa artesana entre els consumidors de cervesa industrial.

Moritz Artefans MontsenyPerò ens agradaria deixar constància que som una companyia totalment independent, que no depenem de cap grup inversor ni de cap altra cervesera. La nostra empresa està constituïda com una Societat Limitada Laboral, a on la majoria del capital està en mans dels treballadors i les decisions importants es prenen dins del Consell d’administració, on estem representats tots els socis de la Companyia.

Treballem cada dia per fer bona cervesa artesana i els nostres màxims esforços van encaminats a millorar dia a dia el nostre producte, sense escatimar esforços i intentant produir la millor cervesa artesana per a tots els nostres clients. A vegades és difícil complir els nostres objectius i degut a les característiques del mercat creiem important aprofitar col·laboracions amb altres marques per tal de fer arribar la cervesa artesana a tots els racons del nostre país.

A la Companyia Cervesera del Montseny estem disposats a seguir sent independents i buscarem sempre nous projectes i noves fites a assolir per tal de fer i difondre la cervesa artesana. Som Artesans!

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes