Cervesa del Montseny, la cervesa de “El tinent d’Inishmore”

El tinent d’Inishmore

La comèdia negra ‘El tinent d’Inishmore‘, del dramaturg anglès Martin McDonagh, arriba al Versus Teatre el 9 de novembre sota la direcció artística de Salvador Duran i l’escenificació de Joan Gómez.

Aquesta sàtira salvatge sobre el terrorisme a Irlanda als anys 90, rebutjada pels teatres londinencs en el moment de la seva estrena, el 1999, en ple procés de pau, s’acosta a l’univers de Quentin Tarantino amb el seu humor negre i un espai on la violència és quotidianitat.

L’acció passa a Inishmore, una illa muntanyosa i rural en el comtat de Galway, i els personatges són de poble i sinistres.

En aquesta versió de la Companyia Teatrebrik, s’intenta potenciar la comèdia, sense oblidar que els personatges viuen situacions de por i de ràbia, de manera que sovint l’espectador se’n va amb una doble sensació i amb un somriure glaçat.

Una banda de música tradicional irlandesa tocarà en directe per ambientar l’obra i, amb aquesta mateixa finalitat, la companyia de Banyoles ha donat importància al tema de la beguda, que hi és molt present. Tanmateix, compta amb la col·laboració de la Cervesa del Montseny, la qual aportarà per a l’ocasió, la seva cervesa més “irlandesa”, la Negra.

A l’obra hi hauran diverses escenes amb l’aparició d’aquesta cervesa i també s’oferirà un tast al public al finalitzar l’obra.

SORTEIG ENTRADES A TRAVÉS DEL FACEBOOK DE CERVESA DEL MONTSENY

A més, cada setmana a través del nostre Facebook, sortejarem una entrada doble per anar a veure l’obra els dies 15, 22 i 29 de novembre.

Estigueu atents !!

 

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes