Cervesa del Montseny et dóna la llauna

Participa a la creació de la nova Montseny enllaunada

Amb l’aniversari dels 10 anys encara recent, Cervesa del Montseny comença una nova aventura on necessitem l’ajuda de tots els que estimeu i seguiu la cervesa artesana: volem treure al mercat una cervesa artesana en llauna.

La idea de la companyia és estrenar un nou format d’envàs molt pioner al país: la llauna. Per tant, volem donar-vos la llauna, o millor dit, volem donar-vos la ‘Montseny’ en llauna.

identitat-web-ulule

Per poder fer front a aquest projecte demanem la col·laboració de tots els nostres amics, clients i seguidors a través d’un crowfunding per trobar el finançament necessari per enllaunar la IPA Aniversari de Cervesa del Montseny. Entre tots els participants al crowdfunding, també ajudarem als nostres dissenyadors de Tàctica a aconseguir el disseny que es mereixen aquests nous productes.

Participa i tindràs recompensa!

Amb aquest crowdfunding col·laboratiu volem aconseguir finançament per fer els dissenys i per comprar les llaunes. Estem davant d’un nou format que necessita d’un nou packaging. Tot i que Cervesa del Montseny ja inverteix fons propis per desenvolupar aquest projecte, actualment per fer aquest primer gran pas, faltarien uns 15.000€, que és la quantitat a assolir amb el crowdfunding.

Tothom qui vulgui podrà col·laborar amb aquest projecte amb aportacions variables. A canvi, totes les persones que participin tindran les primeres llaunes Montseny i uns exclusius productes de marxandatge. Aquest serà el gran repte a assolir els propers 3 mesos.

Quan s’assoleixi l’objectiu  presentarem la nova màquina Canning Line per a la producció de les llaunes. Tots els que participeu en la campanya estareu convidats a la presentació, i a mes a més, ¡us convidarem a tastar les noves llaunes de Cervesa del Montseny!

montseny botó

Beneficis de la cervesa artesana en llauna

Cervesa del Montseny inicia aquesta revolució en un mercat basat en la ampolla de vidre, però que a d’altres països amb tradició de cervesa artesana arrelada, és un envàs totalment acceptat i utilitzat. Als Estats Units és un dels packaging més utilitzats dins del circuit de cervesa artesana des de fa anys, i a Europa també hi ha cerveses artesanes que es produeixen en llauna.

Tot i que a Espanya hi ha alguna excepció, no existeix la tradició de fer cervesa artesana enllaunada. Creiem que Cervesa del Montseny podria ser pionera en aquest camp, ja que la llauna és un format adient tant a nivell de comercialització, distribució i conservació, per a les empreses, com per comoditat pel client final.

Fent la Cervesa del Montseny en llauna guanyarem una sèrie de beneficis:

1) Les llaunes ajuden a conservar la cervesa durant més temps. Ofereixen una protecció del 100% dels raigs UV i amb el sistema d’emplenat es redueix l’ingrés d’oxigen.

2) Les llaunes, fetes al 100% d’alumini, es reciclen totalment. De fet les llaunes noves estan fetes en un 44% d’alumini reciclat.

3) A més, ajuden a reduir les despeses de transport, una llauna plena de cervesa pesa un 40% menys que una ampolla plena.

4) I no es trenquen en petits fragments amb els perills que això suposa.

5) Finalment, com que estan fetes d’alumini, es refreden molt ràpidament.

Ajuda’ns a fer d’aquest projecte una realitat i participa aquí:

https://ca-es.ulule.com/cervesadelmontseny/?utm_medium=paid_ad&utm_source=facebook_montseny_fase1&utm_campaign=presale_52427

 

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes