El nostre pas per THE FESTIVAL, Portland (USA)

Un any més, la Companyia Cervesera del Montseny hem tornat a participar al THE FESTIVAL a Portland, USA, la gran trobada de petits i grans fabricants de Cervesa, Sidra i Aiguamel.

THE FESTIVAL ha estat organitzat pels dos importadors de cervesa als Estats Units SHELTON BROTHERS i 12% IMPORTS.

Aquest any THE FESTIVAL s’ha celebrat a la costa est, al port de Portland. El lloc escollit han estat unes antigues drassanes, un espai amb molt d’encant.

Des de la Cervesa del Montseny en fem una valoració molt positiva, ja que hem tingut de nou l’oportunitat d’arribar a un públic molt entès i experimentat i això es reflectia amb el tipus de preguntes que ens formulaven, molt més tècniques.

El públic americà que ha assistit al THE FESTIVAL ha valorat especialment les nostres cerveses més especials: l’ANIVERSARI, una cervesa d’estil IPA, i la MALTA CUVÉE la nostra cervesa envellida en barrica de roure francès on els comentaris eren, sense excepció, molt positius i en moments es notava que venia de gent recomanada per algú que ja l’havia tastat. A part, per sorpresa nostra també hem trobat la nostra cervesa en estanteries d’establiments especialitzats a Portland.

 Hem compartit experiències amb referències mundials com: Cantillon, Allagash, de Molen, Evil Twin, Hill Farmstead Brewery, Mikkeller…entre una llarga llista de més de 60 cerveseres.

Estem molt contents d’haver participat al THE FESTIVAL i a part de fer provar la nostra cervesa hem intentat que els americans pronunciessin correctament MONTSENY, tasca gens fàcil.

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes