CERVESA OFICIAL DEL FESTIVAL ‘SAY IT LOUD’

Del 19 al 31 d’octubre de 2017 es celebra a Barcelona la 10a edició del Festival de Música negra SAY IT LOUD, que fa 9 anys que porta els millors grups de música negra d’arreu del món. En aquesta edició, Cervesa del Montseny s’ha convertit en la cervesa del festival per fer que la cervesa artesana estigui present a tots els concerts, xerrades i exposicions.

Cartell SAY IT LOUD 2017
Cartell SAY IT LOUD 2017

Grans propostes musicals internacionals

Un dels objectius del cicle és poder acostar artistes internacionals a Barcelona. D’aquesta manera, en la edició d’aquest any es troben noms reconeguts de bandes i artiestes com Nomadic Massive [Montreal] el divendres 20 d’octubre (22h), Pad Anthony [Jamaica] el dissabte 21 d’octubre (17h), Jungle Fire [Los Angeles] el dissabte 28 d’octubre (22h), The Bongo Hop meets Nidia Gongora [Lyon – Cali] el dissabte 28 d’octubre (22h) i Tank and the Bangas [New Orleans] el dimarts 31 d’octubre (21h).

El festival també inclou exposicions, documentals, xerrades, DJs i la BLOCK PARTY amb Nacion Funk All Stars i convidades (divendres 27 d’octubre a les 22h), una gran festa amb majúscules amb Bboys, bgirls, funk i una pista de ball.

NomadicMassive copia
Nomadic Massive

Say it Loud, un gran projecte

Say It Loud és més que un Festival, és un gran projecte que entén la cultura com a un fet intrínsec a totes les persones i les comunitats i vol reivindicar el paper que l’art té com a vertebrador de les comunitats i de les idees transformadores. Per aquesta raó la proposta no es limita només a una sèrie de concerts, si no que s’amplia amb les xerrades, les exposicions, els tallers o les projeccions, per mostrar així tota la riquesa i la influència de la música i la cultura afroamericana en una ciutat mediterrània del segle XXI.

A més a més, totes les activitats es fan en espais públics gestionats pels propis veïns i la producció del festival es fa des de la cooperativa QueSoni, vinculada a la xarxa d’economia social de Catalunya.

Podeu consultar tota la programació de l’edició d’enguany a la pagina web oficial del Festival: http://www.sayitloud.cat.

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes