Montseny Barley Port Wine

La American Barley Wine envellida en bota d'Oporto

  • Image icon
    Consumir a
    4ºC - 8ºC

    Temperatura de consum entre 4º i 8ºC: a una temperatura baixa tenim els sabors i l’amargor del llúpol clarament definits i, a més, resulta molt refrescant.

  • Image icon
    Maltes
    D’ordi i Flocs de civada.

    La malta s’obté del procés de “maltejar” un cereal, gràcies al qual, aquest allibera sucre, element imprescindible per a la fermentació.

  • Image icon
    Llúpol
    Cascade i Mosaic.

    De les flors del llúpol se n’extreu la lupulina, aquesta és l’encarregada, entre d’altres coses, de donar el sabor amarg i l’aroma característic de les cerveses.

  • Image icon
    Ingredients
    Altres ingredients importants.
    • Aigua
    • Llevat

Montseny Barley Port Wine

Barrel Aged Barleywine

(Alc. 9’5% vol., Grau Plat 23’12, 24 IBU’s) 

Estil cerveser: Cerveses típicament angleses d’alta graduació alcohòlica que treballen els perfils més maltosos. Tal com indica el seu nom, solen ser cerveses per degustar i prendre amb calma, com faríem amb un bon vi. La seva variant americana incorpora a més, una gran presencia de llúpols tant en sabor com en amargor. Envellida en Barrica de vi d’Oporto.

Nota de tast: Cervesa de color marró fosc amb reflexos vermellosos. Olfactivament engloba un gran ventall de components torrats i caramels. En boca és una cervesa alcohòlica amb un cos complert i textura suau. Sorprèn la combinació de notes més maltoses amb els punts resinosos provinents dels llúpols.

Ingredients de la recepta:

  • Aigua.
  • Malta d’ordi i Flocs de civada.
  • Llúpols: Cascade i Mosaic.
  • Llevat.

Altres cerveses de la mateixa família:

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

Idiomes