Montseny Doble IPA

El següent pas per als amants de les IPA

  • Image icon
    Consumir a
    4ºC - 8ºC

    Temperatura de consum entre 4º i 8ºC: a una temperatura baixa tenim els sabors i l’amargor del llúpol clarament definits i, a més, resulta molt refrescant.

  • Image icon
    Maltes
    D’ordi i de blat

    La malta s’obté del procés de “maltejar” un cereal, gràcies al qual, aquest allibera sucre, element imprescindible per a la fermentació.

  • Image icon
    Llúpol
    Mosaic i Simcoe

    De les flors del llúpol se n’extreu la lupulina, aquesta és l’encarregada, entre d’altres coses, de donar el sabor amarg i l’aroma característic de les cerveses.

  • Image icon
    Ingredients
    Altres ingredients importants
    • Aigua
    • Llevat

Montseny Doble IPA

Doble India Pale Ale

(Alc. 8’2% vol. 90 IBU’s)

Estil cerveser: Doble India Pale Ale. El millor del nostre estil TOP: India Pale Ale, amb les seves principals característiques dutes a l’extrem.
Més cos, més llúpol, més amargor, més aroma, més malta, més graduació, més IPA!

Nota de tast: Una Doble IPA que ens ataca el paladar amb una intensa ràfega d’aromes tropicals. Mango, maracujà i resina de pi s’hi poden trobar en abundància. Una cervesa atrevida i corpulenta que suporta fàcilment la gran amargor que li confereix el llúpol.
El següent pas per als amants de les IPA.

Ingredients:

  • Aigua
  • Malta d’ordi, Malta de Blat
  • Llúpols Mosaic i Simcoe
  • Llevat

Altres cerveses de la mateixa família:

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

Idiomes