Montseny Florale Cuvée

----

  • Image icon
    Consumir a
    4ºC - 8ºC

    Temperatura de consum entre 4º i 8ºC: a una temperatura baixa tenim els sabors i l’amargor del llúpol clarament definits i, a més, resulta molt refrescant.

  • Image icon
    Maltes
    Pilsen, de blat i Munich I.

    La malta s’obté del procés de “maltejar” un cereal, gràcies al qual, aquest allibera sucre, element imprescindible per a la fermentació.

  • Image icon
    Llúpol
    Challenger, Saaz, Sorachi Ace i Citra

    De les flors del llúpol se n’extreu la lupulina, aquesta és l’encarregada, entre d’altres coses, de donar el sabor amarg i l’aroma característic de les cerveses.

  • Image icon
    Ingredients
    Altres ingredients importants.
    • Aigua
    • Llevat.
    • Llúpol
    • Hibisc
    • Rosa

Montseny Florale Cuvée

Flower Saison

(Alc. 6’2%% vol., Grau Plat 13’00, 24 IBU’s) 

Estil cerveser: Estil tradicional belga que s’elaborava a les granges per ser consumida durant els mesos de treball al camp.

Nota de tast: Cervesa complexa, salvatge, fina i lleugera. El gust de fusta i vi que aporten les barriques l’acompanya i l’arrodoneix. Sobresurten les notes de vainilla, malta i raïm; tota una experiència!

Ingredients de la recepta:

  • Aigua
  • Llevat.
  • Malta pilsen, de blat i Munich I.
  • Llúpol Challenger, Saaz, Sorachi Ace i Citra.
  • Hibisc.
  • Rosa.

Altres cerveses de la mateixa família:

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

Idiomes