Montseny Lager

German Pils

  • Image icon
    Consumir a
    4ºC - 8ºC

    Temperatura de consum entre 4º i 8ºC: a una temperatura baixa tenim els sabors i l’amargor del llúpol clarament definits i, a més, resulta molt refrescant.

  • Image icon
    Maltes
    Pilsen i Vienna.

    La malta s’obté del procés de “maltejar” un cereal, gràcies al qual, aquest allibera sucre, element imprescindible per a la fermentació.

  • Image icon
    Llúpol
    Saaz.

    De les flors del llúpol se n’extreu la lupulina, aquesta és l’encarregada, entre d’altres coses, de donar el sabor amarg i l’aroma característic de les cerveses.

  • Image icon
    Ingredients
    Altres ingredients importants
    • Aigua
    • Llevat

Montseny Lager

German Pils

(Alc. 5’4% vol., Grau Plat 12’5, 28 IBU’s) 

Estil cerveser: GERMAN PILS. Cervesa rossa de baixa fermentació amb un cos lleuger i molt bevible.

Nota de tast: Cervesa lleugera i elegant de la família de les Lager. La simplicitat de l’estil tradicional amb el caràcter de la cervesa artesana. Temperatura de consum entre 4ºC i 8ºC.

Ingredients de la recepta:

  • Aigua.
  • Maltes: pilsen i Vienna.
  • Flor dels llúpols: Saaz.
  • Llevat.

Altres cerveses de la mateixa família:

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

Idiomes