(Alc. 5’4% vol., Grau Plat 12’8, 29 IBU’s)
Estil cerveser: BLONDE ALE. Cervesa rossa d’alta fermentació adaptada a l’estil del nostre país. Amb aquesta cervesa recuperem l’alta fermentació tradicional dels nostres avantpassats ibers. La recepta incorpora maltes i llúpols emprats en l’elaboració de les cerveses de gran consum d’estil Pilsen (de baixa fermentació), o de la família de les Lager.
Nota de tast: El gust dolç de la malta pilsen s’equilibra amb l’amargor del llúpol i és ideal per fer passar la set. Temperatura de consum entre 4º i 8ºC: a una temperatura baixa tenim els sabors i l’amargor del llúpul clarament definits i, a més, resulta molt refrescant. La degustació òptima, però, en una cervesa Ale s’aconsegueix per sobre dels 7ºC, quan afloren les textures i sabors que produeix la fermentació del llevat Ale.
Ingredients de la recepta:
- Aigua.
- Maltes: pilsen, de blat i caramalt.
- Flor dels llúpols: cascade, fuggles, nugget, target i celeia.
- Llevat.