(Alc. 5’2% vol., Grau Plat 12’2, 35 IBU’s)
Estil cerveser: STOUT ALE. Cervesa negra elaborada segons la tradició irlandesa d’alta fermentació, amb quatre cereals: ordi, blat, civada i sègol. És l’estil mundialment conegut per la marca Guiness però en el seu estat natural (sense filtrar ni pasteuritzar), és l’anomenada Real Ale.
Nota de tast: Combina la complexitat de sabors torrats amb la suavitat dels cereals, per donar lloc a una cervesa nutritiva i regeneradora. Temperatura de consum entre 6º i 10ºC, si bé la degustació òptima s’aconsegueix per sobre dels 7ºC, quan afloren les textures i sabors de les cerveses Ale.
Ingredients de la recepta:
- Aigua
- Maltes: pale ale, chocolat, cafè, crystal, caramalt i black.
- Cereals: ordi torrat, flocs d’ordi, de blat, de civada i de sègol.
- Flor dels llúpols: northern brewer i fuggles.
- Llevat.