Concurs #EstiuMontseny a Instagram

COMPARTEIX EL TEU #ESTIUMONTSENY A INSTAGRAM  I TOCA EL CEL DEL MONTSENY

Amb l’arribada de l’estiu, les persones fem més activitats que mai: excursions a la muntanya, banys a la platja, sopars amb els amics, passejades amb bici, concerts a mitjanit, destinacions per descobrir… Tant estiguis treballant com estiguis ja de vacances, el juliol sempre és un mes de màxima activitat. Per això volem que recordis aquest estiu per sempre i que esdevingui el teu propi ‘Estiu Montseny’.

Concurs #EstiuMontseny Instagram Cervesa del Montseny

Et volem ajudar a que acabis l’estiu de d’una manera molt màgica: sobrevolant tota la zona del ‘Montseny’. Per això et proposem un nou concurs: Volem que comparteixis el teu #estiumontseny a través d’Instagram. La foto més ‘estiuenca’ i més ‘Montseny’ podrà acabar l’estiu de 2015 amb un trajecte en globus que mai oblidarà de la mà de Ballooning.

MECÀNICA

Per participar s’han de complir els següents requisits:

  • Ser seguidor de @cervesamontseny a Instagram.
  • Publicar una fotografia a Instagram relacionada amb el teu estiu, ja estiguis de vacances a l’estranger, com a la piscina d’uns amics, com treballant a l’oficina. El fet és compartir el teu “Estiu Montseny” utilitzant l’etiqueta #estiumontseny.
  • Les fotos han de mostrar com s’està vivint l’estiu o les vacances. Des de Cervesa del Montseny tindrem molt en compte el fet de que a la foto presentada aparegui alguna de les nostres cerveses o el Montseny en si, tot i que no és un requisit indispensable per poder optar al premi.
  • Les fotos també han de tocar el cel amb  un mínim de 10 “likes” a Instagram.
  • Els participants han de ser majors de 18 anys.
  • Un jurat format pels treballadors de Cervesa del Montseny escollirà el guanyador entre tots els participants.

 

TERMINI

El termini de participació en aquest concurs serà del 3 de Juliol al 31 de juliol de 2015.

El dimarts 4 d’agost es comunicarà qui ha guanyat mitjançant un missatge d’Instagram. Es publicara la fotografia guanyadora tant a Instagram com a Facebook, Twitter i la web de Cervesa del Montseny.

El premi es podrà utilitzar la primera quinzena de setembre de 2015.

 

PREMIS

Hi haurà 1 premi entre tots els participants que compleixin els requisits.

Es tracta d’un vol amb globus per veure el Montseny a vista d’ocell (per la persona premiada i un acompanyant) gràcies a la col·laboració amb l’empresa Ballooning, experts en viatges en globus aerostàtics. El premi també inclou una Visita i Tast a la Companyia Cervesera del Montseny.

A fer fotos del vostre #estiumontseny, perquè amb Cervesa del Montseny podeu tocar el cel!


Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes