Ens veiem a la 6a Cursa de la Cervesa

 Moltes gràcies, participants!

El dia 21 de maig de 2022, Cervesa del Montseny va organitzar la 5ªCursa de la  Cervesa, que va ser tot un èxit d’organització i de participació.

Tot i que la cursa és fonamentalment popular i oberta a tothom, també té controls de temps i fomenta la competició: hi ha premis per als 3 primers classificats tat en categoria masculina com en femenina. Els podis d’aquest any han estat:

Categoria popular femenina: 

 1. Anna Comet Pascua
 2. Ivet Figueras Pujols
 3. Mar Portet Salcedo

Categoria popular masculina:

 1. Raúl Cejudo Alba
 2. Dani Bordallo
 3. Jordi Delgado Sanglas

La Cursa de la Cervesa és una prova de 10 quilòmetres, amb sortida i arribada a la Companyia Cervesera del Montseny a Sant Miquel de Balenyà (Estació RENFE: Balenyà-Tona-Seva).  La cursa passa per diferents espais definits com a Pre Parc Natural del Montseny

És un cros ideal per tot tipus de runners ja que el recorregut és amb poc desnivell (+-100 m) i circular; apta per a tots els aficionats a córrer.

La cinquena edició de la Cursa de la Cervesa ha estat organitzada per Cervesa del Montseny. Hi han col·laborat OSONING i la Cursa Vall del Congost, que ha cedit part de la seva infraestructura i experiència organitzativa per entregar dorsals i gestionar els avituallaments.

Busca el teu resultat

Les classificacions de la Cursa de la Cervesa, a través del web de Cronometratge DSPORT.

Els primers classificats en categoria masculina i femenina van tenir un premi. Per aspirar als premis, els participants havien de fer el circuit en el menor temps possible i haver parat a tots els controls a degustar la Cervesa del Montseny o prendre un petit refrigeri. A més, tots els participants van rebre un got i un obsequi i a l’arribada hi havia botifarrada i festa cervesera amb jornada de portes obertes.

*La cursa era oberta a tothom que vulgui córrer, masculí, femení i/o menor d’edat. Els i les participants menors van estar degudament identificats i en cap cas no van poder consumir alcohol.

Portes obertes i festa cervesera

Des de primera hora del matí la fàbrica de Cervesa del Montseny va estar oberta al públic. Durant tot el matí hi va haver dinar i beguda per a tothom i es va gaudir de la millor cervesa artesana.

Divendres dia 20

 • 18h a 22h. Recollida de dorsals

Dissabte dia 21

 • 8h a 9.30h. Recollida de dorsals
 • 10h. Sortida de la 5a Cursa de la Cervesa
 • 11h. Botifarrada
 • 11h. Lliurament de premis als millors corredors
 • 12h. Música amb DJ NickName

Cervesa del Montseny sempre recomana un consum moderat de cervesa.
Vine amb Tren. Estació RENFE (Balenyà-Tona-Seva)

Idiomes