21 de maig, 5a Cursa de la Cervesa

 Participa-hi!

El dia 21 de maig de 2022, Cervesa del Montseny organitza la 5ªCursa de la  Cervesa!!

La Cursa de la Cervesa és una prova de 10 quilòmetres, amb sortida i arribada a la Companyia Cervesera del Montseny a Sant Miquel de Balenyà (Estació RENFE: Balenyà-Tona-Seva).  La cursa passa per diferents espais definits com a Pre Parc Natural del Montseny

És un cros ideal per tot tipus de runners ja que el recorregut és amb poc desnivell (+-100 m) i circular; apta per a tots els aficionats a córrer.

Tot i que la cursa és fonamentalment popular i oberta a tothom, també té controls de temps i fomenta la competició: hi ha premis per als 3 primers classificats tat en categoria masculina com en femenina.

Durant tot el dia es podrà visitar la fàbrica, gaudir d’una gran botifarrada i escoltar-hi bona música. Tot això acompanyat de la millor cervesa artesana!

La cinquena edició de la Cursa de la Cervesa està organitzada per Cervesa del Montseny. Col·laboren OSONING i la Cursa Vall del Congost, que ha cedit part de la seva infraestructura i experiència organitzativa per entregar dorsals i gestionar els avituallaments.

Inscriu-t’hi!

Les inscripcions de la Cursa de la Cervesa es fan a través del web de Cronometratge DSPORT.

Els primers classificats en categoria masculina i femenina tindran un premi. Per aspirar als premis, els participants han de fer el circuit en el menor temps possible i haver parat a tots els controls a degustar la Cervesa del Montseny o prendre un petit refrigeri. A més, tots els participants rebran un got i un obsequi i a l’arribada hi haurà botifarrada i festa cervesera amb jornada de portes obertes.

*La cursa està oberta a tothom que vulgui córrer, masculí, femení i/o menor d’edat. Els corredors menors estaran degudament identificats i en cap cas no podran consumir alcohol.

Portes obertes i festa cervesera

Des de primera hora del matí la fàbrica de Cervesa del Montseny estarà oberta al públic. Durant tot el matí hi haurà dinar i beguda per a tots i es podrà gaudir de la millor cervesa artesana.

Divendres dia 20

  • 18h a 22h. Recollida de dorsals

Dissabte dia 21

  • 8h a 9.30h. Recollida de dorsals
  • 10h. Sortida de la 5a Cursa de la Cervesa
  • 11h. Botifarrada
  • 11h. Lliurament de premis als millors corredors
  • 12h. Música amb DJ NickName

Cervesa del Montseny sempre recomana un consum moderat de cervesa.
Vine amb Tren. Estació RENFE (Balenyà-Tona-Seva)

Idiomes