Cursa de la cervesa

El dissabte 20 de maig, Cervesa del Montseny commemora el seu 10è aniversari amb diferents activitats, una jornada de portes obertes a la fàbrica, molta bona cervesa artesana de diferents cerveseries i moltes més sorpreses.

Ben d’hora al matí, se celebrarà l’activitat reina d’aquesta gran festa: la primera edició de la Cursa de la Cervesa, organitzada per Cervesa del Montseny i on col·labora la Cursa Vall del Congost, que ha cedit part de la seva infraestructura i experiència organitzativa per lliurar dorsals, gestionar els controls de temps i organitzar els avituallaments.

La Cursa de la Cervesa és un Cros que farà la delícia de tots els runners. La sortida i l’arribada es trobarà a la seu de Cervesa del Montseny a Sant Miquel de Balenyà. (Estació Renfe: Balenyà-Tona-Seva). La distància a cobrir serà de 10km amb poc desnivell (+-100m) i circular, apte per a tots els aficionats al running. Es tracta d’una cursa oberta a tothom que té la idea de promoure l’esport i el consum moderat de la cervesa artesana.

Inscripcions

Les inscripcions i el pagament (10€) de la Cursa de la Cervesa es realitzen a través de la web Cronometratge 9h Sport

Els primers classificats en categoria masculina i femenina gaudiran d’un premi. Per aspirar als premis, els participants han de ser majors d’edat, fer el circuit amb el menor temps possible i haver consumit la Cervesa del Montseny dels quatre avituallaments senyalitzats. A l’arribada hi haurà una gran botifarrada, samarreta de regal i una gran festa cervesera.

Cervesa del Montseny sempre recomana un consum moderat de cervesa.