II Cursa de la cervesa

El dissabte 26 de maigCervesa del Montseny organitza la segona Cursa de la Cervesa amb una jornada de portes obertes i molta cervesa artesana.

La segona edició de la Cursa de la Cervesa, està organitzada per Cervesa del Montseny i hi col·labora la Cursa Vall del Congost, que ha cedit part de la seva infraestructura i experiència organitzativa per lliurar dorsals, gestionar els controls de temps i organitzar els avituallaments.

La Cursa de la Cervesa és un Cros que agradarà a tots els runners. La sortida i l’arribada es trobarà a la seu de Cervesa del Montseny a Sant Miquel de Balenyà, (Estació Renfe: Balenyà-Tona-Seva). La distància a córrer serà de 10km amb poc desnivell (+-100m) i circular, apte per a tots els aficionats al running. Es tracta d’una cursa oberta a tothom amb la idea de promoure l’esport i el consum moderat de la cervesa artesana.

Inscripcions

Les inscripcions i el pagament (12’00€) de la Cursa de la Cervesa es realitzen a través de la web Cronometratge 9h Sport.

Els primers classificats en categoria masculina i femenina gaudiran d’un premi. Per aspirar als premis, els participants han de fer el circuit amb el menor temps possible i haver parat a tots els controls a degustar la Cervesa del Montseny o prendre un petit refrigeri😉. Tots els participants rebran un got i una samarreta. A l’arriba hi haurà botifarrada i festa cervesera amb jornada de portes obertes.

Divendres dia 25.

  • 18h a 20h Recollida de dorsals

Dissabte dia 26.

  • 8h a 9:30h. Recollida de dorsals
  • 10h. Sortida de la 2a Cursa de la Cervesa
  • 11h -13h. Botifarrada i festa
  • 12h. Entrega de premis
  • 16h. Tancament de les instal·lacions

Nota: La cursa està oberta a tot el públic que vulgui córrer, masculí, femení i o menor d’edat. Els corredors menors d’edat estaran degudament identificats i en cap cas podran consumir alcohol.

Cervesa del Montseny sempre recomana un consum moderat de cervesa.

Vine amb Tren. Estació RENFE (Balenyà-Tona-Seva)

Samarreta Cursa de la Cervesa - Cervesa del Montseny