ANUL·LADA la quarta cursa de la cervesa d’enguany

La cursa és l’acte principal de la jornada de portes obertes de la Cervesa del Montseny. Es podran visitar les instal·lacions, gaudir d’una gran botifarrada i escoltar bona música, tot acompanyat de la millor cervesa artesana.

La quarta edició de la Cursa de la Cervesa està organitzada per Cervesa del Montseny. Hi col·labora OSONING i la Cursa Vall del Congost, que ha cedit part de la seva infraestructura i experiència organitzativa per lliurar dorsals, gestionar els controls de temps i organitzar els avituallaments.

La Cursa de la Cervesa és un cros ideal per a tot tipus de runners. La sortida i l’arribada serà a la seu de Cervesa del Montseny a Sant Miquel de Balenyà, (Estació RENFE: Balenyà-Tona-Seva). La distància a córrer és de 10 km amb poc desnivell (+-100 m) i circular, apte per a tots els aficionats a córrer.

Es tracta d’una cursa oberta a tothom amb la idea de promoure l’esport i el consum moderat de cervesa artesana.

Els primers classificats en categoria masculina i femenina gaudiran d’un premi. Per aspirar als premis, els participants han de fer el circuit amb el menor temps possible i haver parat a tots els controls a degustar la Cervesa del Montseny o prendre un petit refrigeri😉. Tots els participants rebran un got i un obsequi. A l’arriba hi haurà butifarrada i festa cervesera amb jornada de portes obertes.

Nota: La cursa està oberta a tot el públic que vulgui córrer, masculí, femení i/o menor d’edat. Els corredors menors d’edat estaran degudament identificats i en cap cas podran consumir alcohol.

Portes Obertes i Festa Cervesera

Des de primera hora del matí, la fàbrica de Cervesa del Montseny estarà oberta al públic. Durant tot el matí hi haurà menjar i beure per tothom i es podrà gaudir de la millor Craft Beer.

Divendres dia 23.

  • 18h a 20h Recollida de dorsals

Dissabte dia 24.

  • 8h a 9:30h. Recollida de dorsals
  • 10h. Sortida de la 4a Cursa de la Cervesa
  • 11h. Butifarrada
  • 12h. Entrega de premis als millors corredors

Cervesa del Montseny sempre recomana un consum moderat de cervesa.
Vine amb Tren. Estació RENFE (Balenyà-Tona-Seva)

Idiomes