El disseny de Cervesa del Montseny, premiat internacionalment

El disseny de Cervesa del Montseny, premiat internacionalment

El disseny de la nostra marca ha estat premiat  amb el premi de bronze de l’International Design Awards, que tenen la seva seu a Los Ángeles. Aquest premi reconeix la nova identitat que es va crear per Cervesa del Montseny l’any 2011, quan l’empresa va renovar la imatge de la marca d’una manera neta, natural i clara. A més a més, es va donar més importància a la paraula ‘Montseny’ i el nou envàs es va inspirar en les ampolles de cervesa americanes dels anys 60.

Premi bronze International Design Awards

L’estudi de disseny Tàctica de Barcelona va ser l’encarregat d’aquest canvi d’imatge corporativa i de logotip de Cervesa del Montseny, ja que són especialistes en empreses que necessiten refrescar la seva marca. Concretament, els dissenyadors Joan Cascante i Mariana Eidler van ser els creadors de la nova identitat i packaging de Cervesa del Montseny, i van presentar la candidatura als premis l’any 2013 amb aquest projecte. Ha sigut ara quan l’entitat dels International Design Awards ha fet públics de manera oficial els guanyadors.

Packaging Cervesa del Montseny
Packaging Cervesa del Montseny

Els premis International Design Awards (IDA) són uns importants guardons creats el 2007 com a resposta a la manca de reconeixement per al disseny multidisciplinari, intel·ligent i sostenible. Actualment, aquests premis reconeixen els projectes dels millors dissenyadors i talents emergents en els camps de l’arquitectura, disseny d’interiors, disseny de producte, disseny gràfic i moda a nivell global. En aquesta darrera edició, el jurat va examinar més de 1.000 treballs presentats pels arquitectes i dissenyadors de 52 països de tot el món i van valorar la creativitat, la facilitat d’ús i la innovació.


Cervesa del Montseny

There is 1 comment on this post
  1. Maig 22, 2015, 9:51 am

    El reconeixement es la confirmació de la feina ben feta. Rere una bona birra es mereix un bon diseny

    Felicitats pel premi, la feina i la cervesa

    🙂

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes