Montseny Malta Cuvée

Barrel Aged Pale Ale

  • Servir a
    6ºC - 12ºC

    Temperatura de consum entre 6º i 12ºC.

  • Maltes
    Pale ale, crystal i cafè.

    La malta s’obté del procés de “maltejar” un cereal, gràcies al qual, aquest allibera sucre, element imprescindible per a la fermentació.

  • Llúpol
    Challenger, east kent goldings i fuggles.

    De les flors del llúpol se n’extreu la lupulina, aquesta és l’encarregada, entre d’altres coses, de donar el sabor amarg i l’aroma característic de les cerveses.

  • Ingredients
    Altres ingredients importants
    • Aigua
    • Llevat
montseny-Malta-Cuvee

Montseny Malta Cuvée

Barrel Aged Pale Ale

(Alc. 5’1% vol., Grau Plat 12, 24 IBU’s)

Estil cerveser: BARREL AGED PALE ALE. Cervesa d’alta fermentació envellida en barril de roure durant un any. Durant la maduració la cervesa s’impregna del gust de la fusta i incorpora aquest sabor càlid.

Nota de tast: Cervesa amb caràcter propi molt marcat. Color característic torrat de les Pale Ale angleses. Espuma blanca i densa, deixa encaix en copa. Té pòsit de llevat al fons degut a la segona fermentació. En nas, sobresurt la fusta. Cos mig, fins i tot lleuger, molt complert, gasificació mitja. En boca, es mostra complexa, càlida i alhora picant. Final càlid amb un punt àcid i gust a fusta persistent. Temperatura de consum entre 6º i 12ºC.

Ingredients de la recepta:

  • Aigua.
  • Maltes: pale ale, crystal i cafè.
  • Flor dels llúpols: challenger, east kent goldings i fuggles.
  • Llevat.

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

Contacta'ns

Languages