(Alc. 5’1% vol., Grau Plat 12, 24 IBU’s)
Estil cerveser: BARREL AGED PALE ALE. Cervesa d’alta fermentació envellida en barril de roure durant un any. Durant la maduració la cervesa s’impregna del gust de la fusta i incorpora aquest sabor càlid.
Nota de tast: Cervesa amb caràcter propi molt marcat. Color característic torrat de les Pale Ale angleses. Espuma blanca i densa, deixa encaix en copa. Té pòsit de llevat al fons degut a la segona fermentació. En nas, sobresurt la fusta. Cos mig, fins i tot lleuger, molt complert, gasificació mitja. En boca, es mostra complexa, càlida i alhora picant. Final càlid amb un punt àcid i gust a fusta persistent. Temperatura de consum entre 6º i 12ºC.
Ingredients de la recepta:
- Aigua.
- Maltes: pale ale, crystal i cafè.
- Flor dels llúpols: challenger, east kent goldings i fuggles.
- Llevat.