Concurs HomeBrewer

Cervesa del Montseny

Concurs HOMEBREWER 15 Aniversari,  Cervesa del Montseny

Es celebrarà a la fàbrica de Cervesa del Montseny a Sant Miquel de Balenyà. L’objectiu del concurs es reproduir la recepta guanyadora com la cervesa especial conmemorativa del 15 aniversari de la marca. 

Es un concurs oficial BJCP, (BEER JUDGE CERTIFICATION PROGRAM). A on hi concursen cerveses elaborades dins l’estil 26 Monastic Ale i els seus  diferents subestils, 26A Belgian Single, 26B Belgian Dubbel, 26C Belgian Trippel, 26D Belgian Dark Strong Ale. 

S’han inscrit 113 mostres de cervesa. El dia 19 de febrer a partir de les 9h començarà el concurs, hi haurà 18 jutges certificats, dividits en 6 grups de 3 jutges, una vegada jutjades totes les cerveses s’ordenaran les 5 millor puntuades per definir el podi.

Activitats de la jornada, 19 de febrer de 9 a 17h

És una jornada de trobada de HomeBrewers, amb portes obertes, visites a la fabrica, amb servei de bar i amb Food Truck.

Obertura de portes a les 9, entrega de mostres del concurs fins les 10h.

Visites guiades a la fabrica a les 10h.,  13h., 14h.,  Prèvia inscripció, el mateix dia al Tap Room de la Cervesera. 

11h. Activitat HomeBrewer. Elaboració d’un lot de 30Litres.

12h. Activitat HomeBrewer. Tècniques avançades.

15h. Sorteig entre tots els participants d’un barril Cornelius de 9L cedit per La Tienda del Cervecero. Sorteig  entre els assistents de material HomeBrewer, cedit per Agronet.

Hi haurà Concurs de Cornhole. Inscripcions el mateix dia al Tap Room 15:30h entrega de premis i diplomes.

 

Inscripcions fins el 15 de desembre; Concurs i festa HomeBrewer: 19 de febrer

Elabora una cervesa seguint un d’aquests estils:

  • 26A. Trappist Single
  • 26B. Belgian Dubbel
  • 26C. Belgian Tripel
  • 26D. Belgian Dark Strong Ale

La recepta de la Cervesa guanyadora serà l’escollida per elaborar la cervesa commemorativa del 15è Aniversari de Cervesa del Montseny.

INSCRIPCIONS

Enviar un email a info@ccm.cat amb la següent informació:

Nom del cerveser
Telèfon de contacte
Nom de la cervesa
Categoria i estil
Descripció de la cervesa

A la recepció de l’email es confirmarà la inscripció.

Col·laboradors:

Languages