Montseny Barley Port Wine

La American Barley Wine envejecida en barrica de Oporto

  • Image icon
    Consumir a
    4ºC - 8ºC

    Temperatura de consum entre 4º i 8ºC: a una temperatura baixa tenim els sabors i l’amargor del llúpol clarament definits i, a més, resulta molt refrescant.

  • Image icon
    Maltas
    De cebada y copos de avena.

    La malta s’obté del procés de “maltejar” un cereal, gràcies al qual, aquest allibera sucre, element imprescindible per a la fermentació.

  • Image icon
    Llúpol
    Cascade i Mosaic.

    De les flors del llúpol se n’extreu la lupulina, aquesta és l’encarregada, entre d’altres coses, de donar el sabor amarg i l’aroma característic de les cerveses.

  • Image icon
    Ingredients
    Altres ingredients importants.
    • Aigua
    • Llevat.
    • Llúpol
    • Hibisc
    • Rosa

Montseny Barley Port Wine

Flower Saison

(Alc. 6’2%% vol., Grau Plat 13’00, 24 IBU’s) 

Estil cerveser: Cervezas típicamente inglesas de alta graduación alcohólica que trabajan los perfiles más maltosos de las cervezas. Tal como indica su nombre, suelen ser cervezas para degustar y tomar con calma, como haríamos con un buen vino. Su variante americana incorpora además una gran presencia de lúpulos tanto en sabor como en amargura. Envejecida en barrica de vino de Oporto.

Nota de cata: Cerveza de color marrón oscuro con reflejos rojizos. Olfativamente engloba un gran abanico de componentes tostados, caramelos y toffees. En boca es una cerveza alcohólica con un cuerpo completo y textura suave. Sorprende la combinación de notas más maltosas con puntos resinosos provenientes de los lúpulos.

Ingredientes de la receta:

  • Agua.
  • Malta de cebada y Copos de avena.
  • Lúpulos: Cascade y Mosaico.
  • Levadura

Otras cervezas de la misma familia:

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

T’agradaria comercialitzar-la al teu establiment?

Disponible en ampolles i barrils

Idiomas