Fem 15 anys!

L’any 2007 un grup d’amics que compartíem l’afició per la bona cervesa i amb la voluntat d’apropar aquesta beguda a tots els públics vàrem constituir la Companyia Cervesera del Montseny: una microcerveseria situada als peus del Montseny que té com a objectiu elaborar cervesa de la millor qualitat possible. És una cervesa que podem considerar artesana pel mètode d’elaboració, integral pels ingredients utilitzats i natural pel sistema d’envasat. Per dur-ho a terme vàrem comprar la maquinària a la  microcerveseria anglesa Wolf Brewery. 

15 anys després, aquesta iniciativa no només ha crescut sinó que la Cervesa del Montseny és una de les més consolidades a Catalunya. Durant aquest 2022, per celebrar l’aniversari, tenim previst organitzar un seguit d’esdeveniments festius, sempre lligats a la cervesa artesana. El primer, al més de febrer, és el concurs Home Brewer: un concurs popular de receptes de cervesa al que s’hi han apuntat més de 100 participants o homebrewers. D’aquest concurs en sortirà la cervesa commemorativa del 15è Aniversari de Cervesa del Montseny, que podrem tastar en nombroses ocasions.

Més endavant, inaugurarem el Nou Tap Room -que actualment està en obres-, un espai de gastronomia, maridatge i, sempre, bona cervesa artesana. Aquesta ampliació de les nostres instal·lacions portarà moltes sorpreses i una nova manera de viure la cervesera.

Un altre dels esdeveniments estrella d’aquest 2022 serà la 5a Cursa de la Cervesa, per la qual ja s’han obert les inscripcions. Es tracta d’un cros de 10 quilòmetres, apte per a totes les persones aficionades a córrer, en què a cada avituallament s’hi ofereix un tast d’una Cervesa Montseny. L’any passat la cursa va ser tot un èxit, amb més de 1.000 persones participants. Aquest any s’espera fer augmentar aquesta xifra fins a més de 1.500.

A Cervesa del Montseny som pioners pel què fa a fabricació de cervesa artesana i produïm una gran varietat de cerveses. Entre elles destaca la Montseny IPA, una cervesa que s’ha convertit en la top en vendes de la marca. Tot i la pandèmia, el 2021 vam tancar l’any amb creixement tant de facturació com de producció.

Julià

Idiomes

Obrir xat
1
Et podem ajudar?
Hola! 👋
Et podem ajudar en alguna cosa?
Vols reservar taula?