GRAN DESCOBRIMENT: LA NOSTRA PRÒPIA SOCA DE LLEVAT

Gran descoberta: Un equip de científics catalans de la UB han sintetitzat el llevat autòcton ‘Saccharomyces Montsenyensis’ procedent de les fonts del Montseny.
Els científics després d’analitzar mostres d’aigua de diversos indrets del Montseny i comparar-les amb el contingut de les ampolles i llaunes de Cervesa del Montseny han arribat a la conclusió que el llevat trobat és el mateix i que correspon a un nou llevat unicel·lular responsable de la fermentació del la Cervesa del Montseny, el llevat dóna el característic gust afruitat i l’aroma a herba de les cerveses de la jove companyia cervesera.

Aquesta important descoberta dÓna lloc a una 4a familia de cerveses, si fins ara es podien anomenar 3 grans families de cervesa LAGER, ALE, LAMBIC ara s’hi afegeix una quarta la MONTSENY. La repercussió ha estat important i s’ha publicat la notícia a diversos mitjans de Catalunya.

La Companyia Cervesera del Montseny és una microcerveseria amb una capacitat productiva de 3.000 litres en cada elaboració. Mitjançant el sistema d’elaboració tradicional anglès, el procés productiu és pràcticament manual, amb les mecanitzacions bàsiques imprescindibles. A la Cervesa del Montseny s’envasen Cerveses Naturals, sense pasteuritzar. Són cerveses vives, que evolucionen amb el temps.

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes