Guanya un cap de setmana a “Montseny Suites”

Et consideres fan de la Cervesa del Montseny? Vols guanyar un cap de setmana per a dues persones a “Montseny Suites & Apartments? Si és així, ha arribat el moment de demostrar els teus coneixements!

Des de la cervesera del Montseny et posem a prova, ja que hem fet públic un nou concurs on, per optar al premi, hauràs de respondre correctament un total de sis preguntes sobre la història i els trets bàsics de la marca. Això sí, estigues alerta, ja que només es permet una participació per persona, de manera que és molt important estar segur de cada resposta per optar al premi. Recomanem, doncs, que si teniu algun dubte feu una ullada al nostre web (cervesamontseny.cat), on hi apareix tota la informació per tal d’encertar les cinc preguntes sense cap problema.

Recordem també que el premi és un cap de setmana (dues nits) per a dues persones a “Montseny Suites & Apartments“, que inclou:

  • Ram de roses de benvinguda.
  • Sopar amb Cervesa del Montseny divendres nit a la Suite.
  • Excursió pel Parc Natural i pícnic del dissabte.
  • Dinar al Restaurant Can Besa el diumenge.

El premi es gaudirà durant qualsevol cap de setmana de setembre o d’octubre. Les instal·lacions de les suites, del restaurant Can Besa i de les Piscines del Montseny es troben en plena natura, al terme municipal del poble del Montseny.

Es tracta d’una experiència única per compartir. Així que no t’ho pensis més i demostra tot el que saps. Participa fent click al següent link: https://pr.easypromosapp.com/p/840173

Moltes gràcies per la teva participació i, bona sort!

Hi col·laboren:

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes