JA ÉS AQUÍ: LA MONTSENY EN LLAUNA!

Durant els mesos de juny i juliol, Cervesa del Montseny va començar una nova aventura on demanava la col·laboració de tots els fans i simpatitzants de la marca per poder treure al mercat una cervesa artesana del Montseny en llauna.

Per fer front a aquest projecte es va realitzar un crowfunding per trobar el finançament necessari per enllaunar les primeres llaunes en la història de la Cervesa del Montseny. Finalment es van aconseguir 11.704 dels 11.000 euros que es necessitaven per poder iniciar una primera remesa a la fàbrica.

Les primeres llaunes

Cervesa del Montseny ha començat a fer les primeres llaunes de dues de les seves varietats ‘estrella’: la Montseny Lupulus i la Montseny IPA Aniversari. En el futur es valorarà el produir en format llauna altres varietats, però les dues varietats triades per fer el pas a la llauna són cerveses molt estimades per el públic.

La Montseny Lupulus, adaptació local de la Pale Ale Americana i de cos lleuger i amargor persistent, és una de les varietats clàssiques amb les que va començar la companyia i una de les que té més vendes al territori. La seva adaptació al format llauna pot encara fer-la més reconeguda pels amants de la cervesa artesana.

La Montseny IPA Aniversari, la nostra Indian Pale Ale d’alta fermentació, elevat grau i amargor, és una versió de la Pale Ale anglesa que s’exportava a l’Índia en l’època colonial que cada cop té més seguidors. Després de guanyar molts concursos de cervesa artesana en els darrers anys, la seva adaptació a l’envàs llauna és una aposta segura per poder difondre aquest nou format per tot Catalunya.

Tant la Montseny Lupulus en llauna com la Montseny IPA Aniversari en llauna es poden adquirir en cellers especialitzats i grans supermercats com Bon Preu, Esclat o Carrefour a partir de mitjans de novembre de 2017.

          

 

 

 

Beneficis de la cervesa artesana en llauna

Cervesa del Montseny inicia aquesta revolució en un mercat basat en la ampolla de vidre, però que a d’altres països, amb tradició de cervesa artesana més arrelada, és un envàs totalment acceptat i utilitzat. Als Estats Units és un dels packaging més utilitzats dins del circuit de cervesa artesana des de fa anys, i a Europa també hi ha cerveses artesanes que es produeixen en llauna.

Tot i que a Espanya hi ha alguna excepció, no existeix la tradició de fer cervesa artesana enllaunada. D’aquesta manera, Cervesa del Montseny serà una de les primeres empreses en introduir aquest format tant adient a nivell de comercialització, distribució, conservació i comoditat pel client final.

Fent la Cervesa del Montseny en llauna guanyem els següents beneficis:

1) Les llaunes ajuden a conservar la cervesa durant més temps. Ofereixen una protecció del 100% dels raigs UV i amb el sistema d’emplenat es redueix l’ingrés d’oxigen.

2) Les llaunes, fetes al 100% d’alumini, es reciclen totalment. De fet les llaunes noves estan fetes en un 44% d’alumini reciclat.

3) A més, ajuden a reduir les despeses de transport, una llauna plena de cervesa pesa un 40% menys que una ampolla plena.

4) I no es trenquen en petits fragments amb els perills que això suposa.

5) Com que estan fetes d’alumini, es refreden molt ràpidament.

A partir d’ara, tots a omplir el rebost de Cervesa de Montseny en llauna!

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes

Obrir xat
1
Et podem ajudar?
Hola! 👋
Et podem ajudar en alguna cosa?
Vols reservar taula?