Les nostres cerveses han estat premiades al Campeonato Nacional de Cervezas

Aquest mes de Juliol hem engegat fort! Cervesa del Montseny estem molt agraïts i orgullosos dels resultats aconseguits amb les nostres cerveses presentades a cinquena edició del “Campeonato Nacional de Cervezas” organitzat i gestionat per l’equip de La Cervecita Nuestra de cada dia i de la Fira de Poblenou.

Andreu i Jordi mostrant les medalles

 

Enguany, l’edició ha comptat amb una elevada participació i un nivell altíssim.

Les nostres cerveses premiades han estat:

· LUPULUS, American Blonde Ale, amb una medalla de Bronze. Molt contents d’aquest resultat ja que es tracta del primer guardó que guanya aquesta cervesa que tant temps fa que ens estimem i ens acompanya. Una clàssica de Cervesa del Montseny.
· FLORALE, Flower Saison, amb una medalla de Bronze. Estem convençuts que va convèncer el jurat amb la seva frescor i fragància. Una cervesa de temporada de Cervesa del Montseny.
· MALA VIDA, Imperial Stout, amb medalla d’OR. Es confirma com a reconeguda Imperial Stout ja que és la segona medalla que ha assolit aquest any.
· MALA VIDA BRANDY, Brandy Barrel Aged Imperial Stout, amb una medalla de Bronze. Es va posicionar a la tercera posició amb la medalla de Bronze aconseguida a la categoria Barrel Aged, amb la seva combinació de licor, maltes torrades i fusta.

Volem fer menció especial a la cervesera Basqueland Brewing, guanyadora del premi a millor cervesera de l’any, així com a els nostres amics de La Pirata Brewing, guanyadors de la cervesa més ben valorada amb la seva Black Block Bourbon b/a. Felicitacions i abraçades a participants i guanyadors!

Tots aquests premis ens omplen d’energia per a seguir endavant i han estat possibles gràcies a la dedicació que l’equip de Cervesa del Montseny destina a les nostres creacions cerveseres i al critèri d’organitzadors, jutges i consumidors. Així que, amb un gran somriure, MOLTES GRÀCIES!

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes