Mala Vida, la nova Cervesa del Montseny!

Aquest any el nostre cerveser, en Jordi Llebaria, inspirat en els mercats més avançats en qüestió de cultura cervesera, ha elaborat una nova recepta. Aquesta nova creació és fruit d’anys de feina, estudi i dedicació a l’ofici de cerveser artesà. Us presentem la Montseny Mala Vida:

Cerveses MALA VIDA Cervesa del Montseny

La Montseny Mala Vida sorprèn per la seva contundència en sabor com és propi del seu estil: una Imperial Stout. Un estil de cervesa també conegut com Russian Imperial Stout, un tipus de cervesa Ale, on el seu origen es remunta al segle XVIII a Anglaterra. És una variant de l’estil Stout, que es caracteritza per tenir una més gran quantitat d’alcohol i més concentració de llúpol. En els seus inicis era una cervesa que s’exportava a Rússia, la gran graduació alcohòlica evitava que la cervesa es congelés en el llarg viatge a través del fred clima rus. En aquest cas, la Mala Vida té 11º d’alcohol i està pensada per a paladars que busquen sensacions extremes.

Cervesa del Montseny fa una aposta clara per productes més exclusius destinats a mercats minoritaris però alhora molt exigents.

 

En breu als milors bars i cellers!

 

 

 

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes