Maridatge d’ostres al Montseny Tap Room

Ostres i cervesa artesana.

Sabies que la cervesa artesana i les ostres fan un maridatge excel·lent? Al Tap Room t’ho demostrarem.

El cap de setmana del 15 i 16 de maig al Tap Room celebrem les Jornades de les Ostres.

Beermut amb Ostres

Tant dissabte com diumenge de 12h a 15h, per cada pinta que et demanis nosaltres et regalem una ostra. I durant tot el cap de setmana la mitja dotzena a 6€.

De la mà del nostre col·laborador en Ferran ‘The Oysterman‘ et portem les ostres al Montseny TapRoom

 

 

 

Cervesa i Marisc?

Tenim dues opcions: podem optar per la cervesa belga de blat o per una opció més atrevida, amb cervesa negra tipus stout. Sorprenent, no? A més de ser un maridatge de contrastos, té una explicació històrica.

Les cerveses negres angleses tipus Porter o posteriorment les Stout eren cerveses que prenien els portadors que treballaven als ports. Era molt comú, doncs, que en les tavernes properes als ports se servissin acompanyades d’un plat d’ostres.
De fet, avui en dia es fabriquen diferents varietats de cervesa Stout on, en la seva elaboració, s’afegeixen ostres generalment al tanc on es fermenta.

I si finalitzem amb gambes o un altre tipus de marisc de closca, com llagosta, llamàntol o cabra, l’elecció de la cervesa pot ser una mica més àmplia. Nosaltres ens decantaríem per una cervesa Blond Ale amb una presència del llúpol més marcada, o fins i tot una Saisson, amb amargor suau i un contrapunt del llevat. Totes dues opcions tenen notes florals que realçarien els sabors del marisc.

Creiem que cal tastar-ho per creure-ho, així que us convidem a venir el cap de setmana i gaudir d’aquesta experiència tan especial.

Julià

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes