Cervesa del Montseny al Mercat Medieval de Vic

Quan s’acosten les festes de Nadal el casc antic de Vic dóna la benvinguda amb un gran mercat medieval que rememora el passat medieval de la ciutat. El visitant es trobarà un gran poblat medieval amb artesans, tavernes i firaires, fins a perfums, sabons, coques i formatges. En definitiva, productes per triar i remenar repartits en un gran nombre de parades d’acurada ambientació i centenars de personatges caracteritzats de l’època.

Tot un esdeveniment dedicat a tots els públics que poden gaudir dels espectacles i exhibicions que hi tenen lloc.

Mapa del Mercat amb els punts de Venda i Degustació de Cervesa del Montseny
Mapa del Mercat amb els punts de Venda i Degustació de Cervesa del Montseny

Des de la Companyia Cervesera del Montseny us informem que serem presents al Mercat Medieval de Vic que tindrà lloc del 6 al 9 de desembre. Ens podràs trobar a la Rambla Passeig on us oferirem tots els nostres productes i en especial la nostra Cervesa més Medieval, la Malta Cuvée, … Es tracta d’una gran cervesa per gaudir-la i assaborir-la amb calma. Bevent i assaborint  aquesta cervesa ens podem deixar traslladar a un petit celler oblidat d’un gran castell, on els anys han passat amb tranquil·litat,  sense sobresalts, i on la bona cervesa ha envellit i s’ha fusionat amb el seu recipient.

Malta Cuvée

També podreu gaudir de la Cervesa del Montseny a dues tavernes, una ubicada a la Plaça Clariana i l’altra a la Plaça Catedral.

 

Visita el Mercat Medieval de Vic, degusta la Cervesa del Montseny

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes