#MomentMontseny amb Ferran Latorre

En Ferran Latorre és un dels grans alpinistes de Catalunya, conegut per ser el primer català en assolir els 14 vuitmils. Ha realitzat expedicions arreu de tot el mon, des dels Alps fins l’Himalaia, i també gaudeix els caps de setmana per estar en contacte amb la natura.

I ara, des de fa poc, podem dir orgullosament que també és el nou ambaixador de la Cervesa del Montseny.

De fet, si alguna cosa defineix l’esperit de Ferran Latorre és el seu amor cap a la naturalesa, destinant la gran majoria del seu temps lliure a fer sortides al bosc i a la muntanya, anant a escalar o a esquiar. I tot això, si és amb una Montseny en ma, millor.

Els seus valors i els nostres son molt similars. Tots defensem la bona vida, a prop de la natura i la muntanya, i és per això, doncs, que hem arrancat la nova campanya col·laborant amb ell, la campanya #MomentMontseny.

Aquests mesos cal estar molt atents a les nostres xarxes, especialment Instagram, on hi anirem compartint els seus petits Moments Montseny.

Hi ha molts #MomentMontseny. Des de quedar amb els amics, anar a la muntanya, a la platja o gaudir d’un bon llibre davant de la llar de foc. N’hi ha tants com raons per les que prendre una bona cervesa artesana, i Ferran Latorre ens explicarà quins son els seus.

La campanya tindrà diferents fases, que aniran evolucionant durant aquest any, i més endavant aquesta campanya us involucrarà, duent a terme una acció interactiva entre les nostres xarxes i els nostres seguidors, pel que cal estar alerta!

Aquest mes de febrer comença la fase “Montseny”, on presentarem els #momentmontseny més propers a la nostra terra i crearem un vincle amb els nostres seguidors proposant aventures amb recompenses cerveseres! Si t’interessa l’esport de muntanya i la cervesa artesana, és el teu moment.

Tenim moltes ganes d’arrancar la campanya i que en pugueu formar part!

Salut i bon #MomentMontseny! 🍻 ❤️

Julià

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes