LA MUNTANYA TREPITJA LA CIUTAT
Un cop més, tornem a posar els peus a la fira de cervesa artesana més important d’Europa, la Barcelona Beer Festival. Deixa’t-hi caure els propers dies 16, 17 i 18 de març i apropa’t a la nostra aixeta: visita l’essència de la muntanya sense moure’t de la ciutat. D’aquesta manera, tots els amants de la cervesa artesana tenen l’oportunitat de trobar, tastar i gaudir de les millors cerveses en l’àmbit mundial a la Farga de L’Hospitalet.

Cervesa del Montseny, guanyadora fa 2 anys a la millor cervesera en el concurs Barcelona Beer Challenge, participa de nou al Festival, aquest any amb aixeta pròpia, on hi punxarem algunes de les ostres vaeirtats més emblemàtiques.

El Barcelona Beer Festival ha esdevingut el punt de trobada de tot el sector de la cervesa artesana del país, cridant l’atenció internacionalment. Per això, segueix potenciant tants les activitats destinades als professionals del món cerveser, com a tots aquells amants de la cervesa que s’acostin i vulguin una experiència enriquidora. El festival està obert a tothom i funciona amb got i moneda propis que es podran adquirir als punts de venda.  Només es servirà en el got del festival i només es cobrarà amb les monedes del festival.

L’entrada al festival inclou got, guia i les primeres dues fitxes. No totes les cerveses valdran igual, dependrà dels costos de producció que hem tingut per cada cervesa. Hi ha una gran barra de més de 100 tiradors a on aniran rotant les més de 450 cerveses presents. També trobareu una sèrie de stands que corresponden a col·laboracions amb altres festivals internacionals.

L’entrada del festival es compra anticipadament online aquí i al mateix recinte.  Hi ha tres tipus d’entrades:

  • Entrada d’un dia. 8€. Inclou accés d’un dia, got, guia i 2 fitxes.
  • Abonament 3 dies. 10€. Inclou accés els tres dies, got, guia i 2 fitxes
  • BBF-Experience. 50€. Inclou accés els tres dies, copa degustació (es poden fer  tastos a 1 fitxa), 20 fitxes, samarreta, bossa de tela i compra preferent a les activitats.

No totes les cerveses valdran igual, dependrà dels costos de producció que hem tingut per cada cervesa. Hi haurà una gran barra de més de 100 tiradors a on aniran rotant les més de 450 cerveses presents i en tot moment s’intentarà exposar un equilibri d’estils, procedències i interessos.

Torna la competició: Barcelona Beer Challenge

En el marc del Barcelona Beer Festival, la Companyia Cervesera del Montseny participarà en la 3ª edició del concurs Barcelona Beer Challenge, un concurs d’abast internacional que ha contribuït, junt amb altres iniciatives, a situar la cervesa de qualitat en un nou graó de reconeixement i visibilitat.

Captura-de-pantalla-2016-03-06-a-les-21.09.36-900x600

Aquesta segona edició del Barcelona Beer Challenge neix amb l’objectiu de continuar amb la tasca de promoció i visualització del sector que es va iniciar a la primera i exitosa edició i generar uns premis que reconeguin, certifiquin i difonguin la qualitat de la cervesa que compleixi amb els estàndards més elevats. Aquests premis i reconeixements seran atorgats per un jurat amb formació i titulació específica, que han establert diferents categories amb l’objectiu difondre la cultura cervesera entre els consumidors així com orientar-los en l’adquisició de cerveses de gran qualitat entre tot el ventall de cerveses disponibles al mercat.

I aquest any regalem abonaments!

Aquest Festival va ajudar a visualitzar la marca Cervesa del Montseny fa dos anys, en la primera edició del Barcelona Beer Challenge, que va comptar amb la participació de 150 cerveseres procedents de 17 països que van presentar a concurs més de 500 referències representant la totalitat categories existents (34) del catàleg BJCP (Beer Judge Certificate Program). En aquelñla edició, Cervesa del Montseny va alçar-se amb 5 premis, entre ells, el de la millor cervesera de l’any. El mestre cerveser de la companyia, Jordi Llebaria, va agrair aquest gran reconeixement: “Aquest premi és un veritable orgull perquè reconeix anys d’esforç en la difusió de la cultura de la cervesa artesana i és tot un prestigi pel festival que l’atorga“.

És per això que aquest any, Cervesa del Montseny ha decidit organitzar els dies previs de la cita a L’Hospitalet un sorteig a Facebook per regalar un abonament doble pels 3 dies del festival. És una manera de premiar als nostres seguidors més cervesers.

Ens veiem a una nova edició del Barcelona Berr Festival!

 

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes