NOU DISSENY DE LES AMPOLLES MONTSENY

Amb l’arribada de la nova temporada, Cervesa del Montseny ha volgut rejovenir les ampolles de les seves cerveses de tota la vida, les 5 clàssiques: la Blat, la Lupulus, la Malta, la Negra i la IPA Aniversari. D’aquesta manera, s’ha renovat el disseny de les etiquetes d’aquestes varietats per actualitzar la imatge de la marca, però sense tocar la recepta de cadascuna de les varietats. És només una neteja de cara i no pas de contingut!

Aquest nou disseny ha estat realitzat per l’estudi creatiu Tàctica, creadors de la imatge de l’empresa i que han estudiat i treballat la gràfica per tal que les ampolles de Cervesa del Montseny evolucionin i s’adaptin als nous temps.

El resultat ha estat una imatge més jove, enèrgica, fresca, contundent i lluminosa. Tot un seguit d’adjectius que també defineixen la cervesa artesana que fa Cervesa del Montseny. Com que el producte s’ha fet en els darrers anys un gran lloc en el mercat, consolidant-se en el sector, el disseny no ha tingut que destacar el nom comercial i s’ha concretat en nous símbols per cadascuna de les ‘Montsenys’ clàssiques.

slide-web-restilling

Les noves ampolles ja estan sent comercialitzades i podeu veure a la web de Cervesa del Montseny (www.cervesamontseny.cat) → http://bit.ly/CervesesMontseny

Un símbol per cada una de les clàssiques

La Montseny Montseny #Lupulus, que té un gust dolç de la malta pilsen que s’equilibra amb l’amargor del llúpol i és ideal per fer passar la set, destaca per un gran canvi en el color del seu etiquetatge, de tons fluors que donen la frescor i vitalitat del seu contingut. 😋 El llúpol segueix sent el símbol identifica aquesta clàssica Montseny.

SHARED-LINK-ETIQUETA-LUPULUS

Per la seva banda, la Montseny #Blat ha derivat a un color groc brillant i a símbol que combina el blat i el molí. D’aquesta manera, la Blat passar a ser més jove, fresca i viva que mai.

SHARED-LINK-ETIQUETA-BLAT

La Montseny #Malta, com totes les altres, només canvia per fora, però en la seva nova imatge destacarà un atribut que sempre ha tingut però que mai haviem potenciat. Malgrat que la recepta continua sent la mateixa, amb la nova etiqueta visualitzem que és una cervesa artesana apta per a celíacs i intolerants al gluten. Es una cervesa artesana #glutenfree.

SHARED-LINK-ETIQUETA-MALTA

Per renovar la imatge de la Montseny #Negra s’ha buscat un símbol més fosc, però alhora molt català. El dibuix d’un escurçó negre és ideal per donar aquesta nova imatge contundent per una cervesa amb sabor contundent! 🐍

SHARED-LINK-ETIQUETA-NEGRA

I en darrer lloc, la Montseny IPA #Aniversari ha evolucionat la seva etiqueta vestint-se de gala en aquesta nova temporada, amb un disseny molt més modern i atrevit. Us agrada aquest nou toc d’elegància?

SHARED-LINK-ETIQUETA-IPA

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes

Obrir xat
1
Et podem ajudar?
Hola! 👋
Et podem ajudar en alguna cosa?
Vols reservar taula?