Nova Colab: La Double Uppercurt

Ja tenim la col·laboració estrella d’aquest estiu! Ens hem posat d’acord amb la cervesera donostiarra Gross i la distribuïdora barcelonina Beering. Tots molt d’acord amb ganes d’elaborar una cervesa creativa i apta per a aquests dies de calor.


Neix la Double Uppercut, una cervesa potent, llupolada, amarga i refrescant. Basada en l’estil New England IPA, un estil creat a Vermont, EUA. Cerveses generalment tèrboles, amb un alt contingut de cibada i de llúpol. Nosaltres n’hem elborat una de doble.


De colar daurat intens i una alta sedositat que li confereixen les maltes seleccionades, acompanyant la recepta, els llúpols Chinook, Mosaic, Ekuanot i Citra, tots ells americans i de perfil aromàtic que ens recorda a diferents tipus de fruits cítrics, tropicals, resina de pi i nabius.


Hem utilitzat la innovadora tècnica del Doble Dry Hopping (DDH), que consisteix en macerar el llúpol amb la cervesa en dues ocasions, la primera durant el procés de fermentació i la segona just en acabar-lo. Aquesta utilització del llúpol ens permet crear cerveses amb un ventall aromàtic més gran i divers.

La Double Uppercut és una cervesa d’edició limitada de 7% de contingut d’alcohol, 35 ibu d’amargor i una selecció dels millors llúpols aromàtics. Un potentíssim ganxo de llúpol difícil d’esquivar.

 

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes