NOVA TEMPORADA, NOU FESTIVAL!

Com a artesans i experts cervesers ens agrada participar a tots els festivals, mostres i festes de cervesa artesana que se celebrin arreu del món. I hem començat el curs amb energies renovades descobrint un país i un festival nou que ens ha acollit molt bé.

El nostre primer festival a Canadà

El primer cap de setmana de Setembre es va celebrar molt a prop de Montreal el Festival Bières et Saveurs de Chambly, i no vam deixar passar l’oportunitat de ser-hi presents amb la nostra cervesa. Québec és una regió amb una escena cervesera molt activa: només al festival es comptaven més de 110 parades de cervesa, sidra i gastronomia local. En paraules del cerveser: “el festival de cervesa més gran en què hem participat, de lluny!”. I no és per menys, ja que aquest any el nombre d’assistents ha superat les 60.000 persones.

_ben1791-edit

La nostra presència es deu als companys del prestigiós Barcelona Beer Festival. Ambdós festivals mantenen una estreta col·laboració des de fa uns anys: el festival català acull un estand de cerveses del Québec  i viceversa, de manera que tots dos públics poden gaudir de la millor cervesa de cada regió.

Una de les cerveses internacionals dels Festival

Aquest any hem estat doncs una de les cerveses convidades de l’únic estand internacional de l’esdeveniment, compartint barra amb les cerveseres  La Pirata, Guineu, Ales Agullons i Arriaca. Els amants de la cervesa van poder gaudir amb diferents varietats de la nostra gamma com l’Estival, Mala Vida i Mala Vida Brandy, totes elles amb una gran acceptació per part de tota la gent que es va acostar a tastar-la. Good people and good beer!

ohlala

Tot plegat, un encert haver participat en un festival d’aquestes característiques i haver conegut cerveses i altres productes d’un país tan llunyà com és Canadà. Gràcies Barcelona Beer Festival! Gràcies Bières et Saveurs!

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes