Presentem els nous Montseny Cosmetics®

El llevat de la cervesa és un aliment molt ric en propietats rejovenidores ja que, entre d’altres, afavoreix la recuperació de la dermis danyada i la cuida des de les seves capes més profundes. Prevé la formació d’arrugues i retarda els efectes de l’envelliment a la pell.

És per això que des de fa un parell d’anys la Cervesa del Montseny s’ha unit amb professionals en el sector cosmetic per dur a térme un dels projectes més innovadors en el sector cerveser, els Montseny Cosmetics®.

Els dos productes de Montseny CosmeticsⓇ amb el seu respectiu packaging

Es tracta, doncs, d’un pack de dos productes de cosmètics, l’IPA “Lip Balm” i el Florale “Skin Care”, els dos elaborats únicament a partir dels ingredients naturals que trobaries en aquestes dues cerveses.

IPA Lip Balm

L’IPA Lip Balm està composat per actius totalment naturals extrets de la famosa Montseny IPA, que alleugen els llavis adolorits i esquerdats, especialment durant la temporada d’hivern. Tot això amb una deliciosa aroma de Montseny IPA que perdura durant hores.

Florale Skin Care

D’altra banda, el segon producte Florale Skin Care és una crema hidratant que cuida la pell, neteja els porus facials i la protegeix de l’envelliment, prevenint la formació d’arrugues. I, a part, perfuma la pell amb olor de Montseny Florale; una combinació d’aromes de cervesa i florals.

Ah, i no en perdeu el rastre, que més endavant s’estrenaran nous productes de Montseny Cosmetics® com ara el Lager shampoo o el MalaVida Face Mask.

Els dos productes estaran a la venda les properes setmanes en botigues especialitzades i algunes grans plataformes.

 

Julià

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes