SOM LA CERVESA DEL FESTIVAL DE CINEMA DE MUNTANYA DE TORELLÓ

Un any més, Cervesa del Montseny és la cervesa oficial del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, un dels més importants del món en el seu gènere, que exhibeix i posa en competició els millors films a nivell mundial sobre activitats relacionades amb la muntanya i la natura.

Enguany aquest festival celebra la seva 33a edició que tindrà lloc des del divendres 13 fins al diumenge 22 de novembre, on es projectaran un bon grapat de documentals de diversos gèneres: d’expedicions, reportatges de natura, d’esports d’aventura, documentals ecològics, etc.

cartell_festival_bbva_15

Com cada any, el Festival premia a les diferents pel·lícules que competeixen i la Companyia de Cervesa del Montseny serà l’encarregada en aquesta edició de donar un dels premis del Festival, concretament el premi +Xtrem, un premi pel curt més extrem i espectacular relacionat amb el món de l’esport. Aquest premi es dóna per votació popular durant la sessió de curtmetratges del Festival.

A més de les pel·lícules, el festival també ofereix exposicions, un espai editorial, així com altres activitats i actes que estan lligats al món de la muntanya. Tot plegat, fa que el Festival de Cinema de Muntanya sigui un festival únic, que en aquesta edició s’inaugura amb la projecció de ’40 anys de catalans a 8.000 metres’, documental que commemora la primera ascensió catalana a un vuit mil, l’Annapurna Est, una fita important, ja que es tractava d’un cim encara verge.

40-8000

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes