THE FESTIVAL 2015, FLORIDA (EEUU)

Després de la bona experiència de l’any passat a Los Angeles, Cervesa del Montseny torna al The Festival, una trobada cervesera de renom mundial que enguany se celebra el 16 i 17 d’octubre a Florida, als Estats Units. Entre la setantena de productors que hi seran presents hi haurà, com l’any passat, Cervesa del Montseny (Osona), Guineu (Bages) i Marina (La Selva).

2015-fest-logo-new

Aquest festival internacional reuneix gran part de la indústria de les cerveses artesanals, sidres i aiguamels més exclusives dels Estats Units i d’arreu del món. Es tracta, per tant, d’una oportunitat per compartir experiències i fer-nos conèixer als millors fabricants de cervesa i sidra al món.

Cervesa del Montseny aprofitarà la seva presència a The Festival per presentar-hi 4 noves cerveses, especialment indicades per l’exportació. Es tracta de cerveses d’estil Imperial Stout que sorprenen per ser d’alta graduació, robustes, denses i complexes. S’han fabricat 4 varietats, una original, una envellida en bóta de Bourbon, una envellida en bóta de Brandi i una amb xili.

Igual que en el viatge que es va fer l’any passat per la costa oest dels Estats Units, Cervesa del Montseny vol que tots els seus seguidors puguin viure en directe aquest viatge per les terres de Florida a través de les xarxes socials a través de l’etiqueta #montsenycraftbeertour a Instagram.

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes